marekp24 Opublikowano 23 Listopada 2022 Opublikowano 23 Listopada 2022 Witam. Chciałem zaktualizować soft w Rns-e ale radio nie odczytuje płyty. Nagrywałem na różne płyty i na różne sposoby ale nic z tego. Ostatnio zakupiłem gotową płytę i też nie odczytuje. A jeśli chodzi o oryginalne płyty CD z muzyką to odczytuje. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
FishBB Opublikowano 29 Listopada 2022 Opublikowano 29 Listopada 2022 Laser juz nie czyta nagrywanych plyt. Proponowalbym rozebranie obudowy rnse i przeczyszczenie soczewki. Jezeli to nie pomoze (mi pomagalo ale na chwile) to pozostaje wymiana lasera lub calego napedu.
Elhape Opublikowano 29 Listopada 2022 Opublikowano 29 Listopada 2022 Tylko jak będziesz czyścił to bardzo delikatnie i najczystszym ipa bo bardzo łatwo porysować lub zmatowić soczewkę/laser i już nic nie będzie czytał
marekp24 Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Opublikowano 11 Lutego 2023 Witam. Wymieniłem dzisiaj laser i radio nic nie czyta. Co to może być? Wcześniej chociaż czytało oryginalne płyty CD z muzyką. Proszę o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi