jarek3107 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Cześć, ostatnio wpadł mi w ręce rozwiercony silnik AEB. W aucie mam AVJ. Z tego co wiem to w AEB został użyty wał a ABF. Wiem ze blok 058 różni się od 06A. Czy ten wał podejdzie do AVJ po rozwiercie, tłoki i korby również bym wziął jak i głowice z AEB. Z góry dziękuje za odpowiedz. A i wiem że na tym wale nie ma zębatki i czy istnieje możliwość jej założenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI007 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 A nie lepiej włożyć wał od 2.0 tfsi? To wtedy byłby stroker :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek3107 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 A wiesz jaki wał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie hopek03 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 wał nie podejdzie reszta tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi