Rayan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Po zimie mam problem szyberdachem, a chodzi o to że przełącznik jest na uchylonym to dach idzie ze 2 cm do góry a gdy przekręcę pokrętło o niecały centymetr zamyka się szczelnie a gdy jest na pozycji zamkniętej to to uchyla się 70 % w poziomie. Czy to wina przełącznika czy co innego bo rozebrałem to i nie wiem o co chodzi?
_Solar_ Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 masz zle ustawiony silniczek.Roboty przy tym jest kupę bo trzeba dostać sie do silniczka i go wykręcic,potem kluczem ampulowym( powinienes miec go wpietego w tą plastikowa osłone od bezpieczników ) ustawiasz go odpowiednio wkładasz i ma grać.Ale powiem Ci ze roboty jest na poł jak nie wiecej dnia,sporo nerwów mozna przy tym zjeść wiec może zostaw to tak jak już jest
carlos666 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dla fachowca 15 minut obok silnika jest śłimak ze stykami, który "pamięta" położenie szyberdachu. Wystarczy zgrać pozycje silnika i szyby.
Rayan Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ale to chodzi o b5? A TY masz chyba b 5?
carlos666 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 nie wazne co kto ma. Tutaj jest wyjaśnienie jak to zgrać. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_zgrywanie_silniczka_szyberdachu_z_szyberdachem-t77882.0.html Beż drugiego silniczka też można sobie poradzić.
Rekomendowane odpowiedzi