Fedra Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Witam. Mam problem mianowicie muszę wymienić moduł lampy prawej po stluczce. Moduł zakupiłem -taki tez mi doradził sprzedawca jak i serwis jednakże końcówka się różni. Na starym mam AC na nowym AD. Wie ktoś jak sobie poradzić z problemem? Jak to zakodować ?
wrclaguna Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 AC zamienia sie na AD Pózniej trzeba zrobic flesz sterownika aby prawidłowo lampa swieciła. Sam tego nie zrobisz , szukaj osoby co tym sie zajmuje
Fedra Opublikowano 4 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zwykły mechanik z kompem mi to ogarnie czy muszevdzikac elektryka jakiegoś ? W dniu 4.01.2023 o 09:52, Fedra napisał(a): Zwykły mechanik z kompem mi to ogarnie czy musze szukać elektryka jakiegoś ?
Muskel1 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Opublikowano 4 Stycznia 2023 6 minut temu, Fedra napisał(a): Zwykły mechanik z kompem mi to ogarnie czy muszevdzikac elektryka jakiegoś ? Jak mechanik ma sprzęt i wiedzę to ogarnie.
Fedra Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2023 W dniu 3.01.2023 o 18:22, wrclaguna napisał(a): AC zamienia sie na AD Pózniej trzeba zrobic flesz sterownika aby prawidłowo lampa swieciła. Sam tego nie zrobisz , szukaj osoby co tym sie zajmuje A czy jak kupię uzywany z takimi samymi nr to muszę coś robić czy tylko zakładam i będzie działało
wrclaguna Opublikowano 30 Stycznia 2023 Opublikowano 30 Stycznia 2023 flesz tego sterownika ODIS VCP sprzetem
Fedra Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Opublikowano 9 Marca 2023 Kolego moge prosić jakiś kontakt w sprawie tego modułu mam pare pytań
Rekomendowane odpowiedzi