Adrian202029 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Witam mam problem jak czas temu pokazalo mi blad katalizatora pojechalem na sprawdzenie sond obie dzialaja prawidlowo, rozmawialem z mechanikiem on zalecal mi wymiane na nowy katalizator pytalem go o wstawienie downpipe i wyprogramowanie jednej sondy. Odradzal, powiedzial ze turbina szybko padnie i bedzie turbo dziura. Jakie by bylo najlepsze rozwiazanie?
Langista Opublikowano 13 Stycznia 2023 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Najlepsze to zmienić mechanika, bo widać sie nie zna na tym.
Turbo1990 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Opowiada takie pierdoły że ciekawe jak on te sondy sprawdził . Zrób jak kolega Langista pisze
przem8 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Opublikowano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Godzinę temu, Adrian202029 napisał(a): Jakie by bylo najlepsze rozwiazanie? Jak jestes eko to dedykowany zamiennik kata, np. Od hoffmana. Jak nie to dp i wywalenie sondy. Dobre bajki Ci ten njedoyebek opowiada Jak masz lpg to błąd kata jest często przez złą regulacje instalacji. Edytowane 13 Stycznia 2023 przez przem8
Rekomendowane odpowiedzi