lelus_DT Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Po dwóch egzemplarzach poliftowych b5 przyszedl czas na cos młodszego, no i o to jest B6 z lipca 2003r., 1,9 TDI AVF , 6-skrzynia Multitronik, zajefajny kolor (zdjęcia niestety nie oddają tego efektu) ogolnie badzo zadbane wozidlo, niewymagające wkladu finansowego z udokumentowanym przebiegiem 170tys. Wypas: - kolor platynowa perła ( audi exclusive ) - Podgrzewane sportowe fotele - Klima 2-strefowa - Trojramienna skorzana kiera - 6x airbag (kurtyny) - Pakiet oswietlenie - Podlokietnik przod i tyl - Zawias 1BE - Kola 235/45/17 (prawie nowe) - ABS z EBV + ESP + ASR - Szyby elektryczne (niestety przód tylko) - Zestaw Nokia z nakladka (nie pamiętam dla jakich modeli) - Dokładki w kolorze - fabrycznie, - Multitronik, - Skladane tylnie siedzenia, - 10 głosników ( niestety nie bose ale tez dają rede) Kilka fotek : Planowane mody : - RNS - to idzie jako pierwsze - Xenony - jako drugie w kolejnosci - Lekka sciema na całości idnetnycznie, - CB - Moze listwy od S4 - ale nad tym sie zastanawiam, No i czekam na jakies propozycje sugestie
Flyer Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Bardzo fajny kolorek z Audi Exclusive
lelus_DT Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Bardzo fajny kolorek z Audi Exclusive Serio ? hehe nie wiedziałem dhx
Flyer Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jesli to LY7J, to tak. Mam taki sam.
sznycel Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 170tys przebiegu... jezeli prawda to jak nowy ;p u mnie przebieg 151tys i tez książka serwisowa ale do tej pory nie wierze, że ma 151tys ;p
lelus_DT Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 170tys przebiegu... jezeli prawda to jak nowy ;p u mnie przebieg 151tys i tez książka serwisowa ale do tej pory nie wierze, że ma 151tys ;p srodeczek idealny nic nie wytarte itd.... zamontuje RNS'a to walne pare fotek
eminencja jones Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 bardzo ladna, mi też sie podoba.
Ukasz699 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 - Moze listwy od S4 - ale nad tym sie zastanawiam, Listwy boczne przy normalnych dokladkach ?? Nie uwazasz ze troszke bezsensu ?? :gwizdanie: Wymien dokladki na s-line lub s4 wtedy i bedzie git
leon29sj Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Fajna furka...gratulacje... a co do przebiegu, o którym pisano powyżej no to czuje się ,,młodo,,bo kupiłem :audi:4 2002 107.tyś.udokumentowane...powodzenia w modach...RNS super sprawa...za dwa miechy sam zakładam..pozdro...
ykk Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Coz z tego ze 170 tys jak srodek wyglada jak nowy. Az sam jestem w szoku.. To auto w ogole wyglada jakby ktos mu dokrecil przebiegu..
lelus_DT Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Opublikowano 15 Maja 2009 Coz z tego ze 170 tys jak srodek wyglada jak nowy. Az sam jestem w szoku.. To auto w ogole wyglada jakby ktos mu dokrecil przebiegu.. dzieki hehehe co do modow to RNS juz jest w przyszlym miesiacu bedzie sciema
Rekomendowane odpowiedzi