Gwerty Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) lusterka składane fotochrom. czas na montaż wpadł panel pod 4 szyby w prądzie. wiec pewnie pociągnie to kolejnego moda. Edytowane 8 Lutego 2023 przez Gwerty 2
Gwerty Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Opublikowano 1 Marca 2023 kierownica z b7 sline dużo nie pojeździła:) wpadło b8 lift ścięta. zrobiona w czarny połysk. docelowo wyląduje w innym aucie. ale przymiarka musi być. i podoba mi się widział bym wszystkie elementy ze wnętrzu zamiast chrom w czarnym połysku. 4
pety k Opublikowano 1 Marca 2023 Opublikowano 1 Marca 2023 Jaky modul na MF? I mozliwa zmiana za grzane kierownice z B8?
george Opublikowano 1 Marca 2023 Opublikowano 1 Marca 2023 Godzinę temu, pety k napisał(a): Jaky modul na MF? Q z B7.
pety k Opublikowano 1 Marca 2023 Opublikowano 1 Marca 2023 U mna R s podgrzewanim ale jaky na radio...
Gwerty Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Opublikowano 1 Marca 2023 Godzinę temu, pety k napisał(a): U mna R s podgrzewanim ale jaky na radio... tylko co po tej taśmie jak niema fajnej podgrzewanej kierownicy. przynajmniej mi się żadna nie podoba.
Waldek1 Opublikowano 8 Marca 2023 Opublikowano 8 Marca 2023 Witam mam taki problem światło mijania lewe świeci normalne po pewnym czasie jazdy tak około godziny gaśnie świeci ikonka spalonej żarówki, następnie rano światło mijane jest świeci normalnie, kontrolka nie świeci, co to może być ?
Gwerty Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia jeszcze parę dni i lądują na aucie 1 2
MarioR34 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Very nice car , i like the color , and the mods , countless happy kilometers with him .
Gwerty Opublikowano 1 Lutego Autor Opublikowano 1 Lutego kolejne topienie pieniędzy przód 345 tył 300 przewody hel 4 2
Koziar993 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego O proszę , lecisz z tematem dość szybko : ) Powodzenia !
PiterA4 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego ja mam złe wspomnienia z tymi klockami ale to chyba mój pech i tyle
Gwerty Opublikowano 2 Lutego Autor Opublikowano 2 Lutego 3 godziny temu, PiterA4 napisał(a): ja mam złe wspomnienia z tymi klockami ale to chyba mój pech i tyle w b5 i w b7 mam taki zestaw i jestem zadowolony. wiec i do b6 wleci
Mukade93 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) ja mam ds performance, hamuja za***iście ale piszcza jak po&^%$@ Edytowane 2 Lutego przez Mukade93
Robzy Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Pięknie ogarnięte zaciski, też od niedawna mam u siebie set 345/300 i super hamuje. Te dekory to hydrografika? Sam robiłeś?
Gwerty Opublikowano 3 Lutego Autor Opublikowano 3 Lutego 12 godzin temu, Robzy napisał(a): Pięknie ogarnięte zaciski, też od niedawna mam u siebie set 345/300 i super hamuje. Te dekory to hydrografika? Sam robiłeś? nie bawie sie w pół środki. dekory to carbon z niebieską nicia.
Gwerty Opublikowano 3 Lutego Autor Opublikowano 3 Lutego 1 minuta temu, A4b6quattro napisał(a): Ładny set👌 Teraz to dęba, będzie stawała😁 w planie z montażem hamulców jest od razu zrobić quattro 1
Rekomendowane odpowiedzi