Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pas przedni 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam pytanie . Moje audi miało dwa wentylatory w pasie przednim . A wszystkie maja jeden . W czym różnica . 

Opublikowano
  • Autor

Zamówiłem pas przedni od 1.8T . A tu przeszedł z jednym wentylatorem. A ja miałem dwa . Pas przedni z tego samego modelu 2003r 1.8T 163KM. Sprzedający mówi ze na 200% będzie pasował i spokojnie można zakładać . I twierdzi ze u mnie kiedyś musiała być stłuczka i ktoś założył z dwoma wentylatorami .A co z wtyczkami czy będą pasować .Proszę o szybka pomoc .

Opublikowano

Były wersje z jednym i dwoma wentylatorami ale pas jest ten sam. 

Edytowane przez przem8

Opublikowano

Te z dwoma były najczęściej z aut z hakiem lub z przeznaczeniem na gorące kraje, czyli wyższa wydajność jeżeli o chłodzenie chodzi.

Edytowane przez Langista

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem . Ale pytanie . Czy jak zamontuje pas z jednym wentylatorem . To wszystko będzie ok . Czy będzie wszystko ok . 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, miki_bak napisał(a):

Rozumiem . Ale pytanie . Czy jak zamontuje pas z jednym wentylatorem . To wszystko będzie ok . Czy będzie wszystko ok . 

2 minuty temu, miki_bak napisał(a):

Czy podłączenie będzie takie samo . Mam dylemat . 

Opublikowano

O ile pas przyjdzie z wentylatorem i sterownikiem to tak. W innym wypadku nie zamontujesz swojego podwójnego wentylatora w miejsce pojedynczego, inna wiązka.

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Langista napisał(a):

O ile pas przyjdzie z wentylatorem i sterownikiem to tak. W innym wypadku nie zamontujesz swojego podwójnego wentylatora w miejsce pojedynczego, inna wiązka.

Pas jest kompletny z wentylatorem i chłodniami . Ja miałem dwa wentylatory . A koleś mówi ze na bank ten co on wysłał będzie pasował . Ze nie ma to różnicy . Sterownik tez jest wszystko kompletne . Czy spisuje 

Opublikowano

W takim razie będzie pasować, wtyczka powinna być taka sama, chociaż tu przydało by się upewnić, czy piny są tak samo osadzone w obu sterownikach a przy tym już nie pomogę bo nie mam jak tego sprawdzić. Może @Muskel1 ma jakie schemat z B6 i może pomóc.

Opublikowano
  • Autor

Bardzo dziękuje za pomoc . Pozdrawiam:thumbup1: