czarnybez Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Cześć, mam pytanie, czy mogę wsadzić do AJLa turbo z BEXa? I czy bez programu będzie to normalnie działać i turbo będzie się podnosić? Bo moje k03-005 ma rozwalony gwint w gorącej stronie a jak już mam turbinę na wierzchu to wolałbym jednak coś większego wsadzić, bo robienie hybrydy wyjdzie więcej jak nowa turbina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Będzie dmuchac tyle ile ma zadane w sofcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnybez Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 7 godzin temu, przem8 napisał(a): Będzie dmuchac tyle ile ma zadane w sofcie. Czyli silnik będzie podawać tak samo, do póki nie będę się bawić w softy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson_s Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 18 godzin temu, przem8 napisał(a): Będzie dmuchac tyle ile ma zadane w sofcie. Jesteś pewien? AJL jest bez mapsensora. Po przepływce przytnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi