frapsky 0 Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Hej, mam problem ze swoją B9, tj. nie działa przycisk OK od multifunkcji (ta roleczka, samo przewijanie góra dół działa) oraz łopatka od zmiany biegów na niższy, zmienia okno na wirtualnym kokpicie w lewo, gdzie biegu nie zmienia, sam przycisk od zmieniania okna w lewo nie działa, tylko prawy, co myślę warte dodania to to, że prawa łopatka od zmiany biegu w górę działa. Resetowałem MMI do ustawień fabrycznych, lecz nie pomogło, macie jakiś pomysł? Skrzynia s-tronic dl382 silnik DEMA, 2018 rok sedan. Edited January 28 by frapsky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muskel1 1,154 Posted January 29 Share Posted January 29 Wrzuć pełny autoscan, może jest jakiś błąd zapisany. Wymieniałeś coś? Kierownicę czy dokładałeś przyciski multifunkcji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frapsky 0 Posted January 29 Author Share Posted January 29 Nie, totalna seria po vin. Auto kupione dwa dni temu i się zastanawiałem czy to jest opcja ustawialna czy jednak usterka i kontaktować się ze sprzedającym. Dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muskel1 1,154 Posted January 29 Share Posted January 29 Usterka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts