Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AUDI A4 B8 2012r 1.8T 170koni, przebieg 150tkm, VIN: WAUZZZ8K0DA004098 cena 46,900zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam co sądzicie na temat tego egzemplarza z tym silnikiem benzynowym 1.8T 170koni z manualna skrzynią biegów? zastanawiam się konkretnie nad tym egzemplarzem z ogłoszenia

auto ze szwajcarii napęd na przód 

link do oferty:

WWW.OTOMOTO.PL

Audi A4 - Pierwszy właściciel (od nowości), Szary, Benzyna, 170 KM, 1 798 cm3

Edytowane przez Antek50

Opublikowano

Ja się zastanawiam co takiego jest w tym aucie, że byłbyś w stanie zapłacić za niego takie pieniądze? No chyba, że auta używane cały czas drożeją, ale raczej ten konkretnie egzemplarz nie powinien tyle kosztować :eusathink:

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, pelonek1 napisał(a):

Ja się zastanawiam co takiego jest w tym aucie, że byłbyś w stanie zapłacić za niego takie pieniądze? No chyba, że auta używane cały czas drożeją, ale raczej ten konkretnie egzemplarz nie powinien tyle kosztować :eusathink:

Dlaczego powinien być tańszy? Nie rozumiem?

Po lifcie wciąż dobrze wyglada, audi nie od dziś ładnie utrzymuje cenę, przebieg ma nieduży, już cena i tak trochę spadła bo ceniona była 48.900 a za ileś czasu widziałem 47.500 i teraz 46.900 być może do urwania.

Opublikowano
3 minuty temu, Antek50 napisał(a):

Ja bym tyle nie zapłacił za ten egzemplarz, oczywiście Ty kupujesz, nie ja :wink:

Opublikowano
6 minut temu, Antek50 napisał(a):

Bo po za bixami i MMI nic w nim nie ma. Zwykłe standardowe wypozażenie. Klima jednostrefowa, zwykłe stołki, zawias itp ..

Opublikowano
  • Autor
Teraz, pelonek1 napisał(a):

Ja bym tyle nie zapłacił za ten egzemplarz, oczywiście Ty kupujesz, nie ja :wink:

Ale z jakiego powodu? Mogę poznać Twoją opinie? Czy jest ona taka:

nie-no-tyle-to-nie-wojny-samochodowe-tvn

Nie bo nie?

Spokojnie są droższe, ta w limuzynie ten sam rok i przebieg.

WWW.OTOMOTO.PL

Nie Uszkodzony Audi A4 - Nie Pierwszy właściciel (od nowości), Srebrny, Benzyna, 170 KM, 1 798 cm3

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Muskel1 napisał(a):

Bo po za bixami i MMI nic w nim nie ma. Zwykłe standardowe wypozażenie. Klima jednostrefowa, zwykłe stołki, zawias itp ..

Zawias i fotele nie kują mnie w oczy. Jednak sporym minusem jest dla mnie brak PDC. Ale większy wypas to zwykle cena która nawet w jednym roczniku potrafi być wyższa o 10tys zł.

Opublikowano
4 minuty temu, Antek50 napisał(a):

Ale z jakiego powodu?

Już Ci @Muskel1 napisał wyżej, mam podobne zdanie.

Opublikowano

Za takie wyposażenie cena jest wygórowana, ale takie czasy nadeszły i ten egzemplarz nie jest wyjątkiem. Wystarczy popatrzeć na inne ogłoszenia aby stwierdzić, że handlarzom poprzewracało się we łbach. 

Opublikowano
  • Autor

@Muskel1

Czy cena wygórowana to nie wiem ale przejrzałem jakie ceny są np w Niemczech za takie auto i z tym przebiegiem w tym roczniku trzeba wybecalować 12-14 k euro. 

WWW.EBAY-KLEINANZEIGEN.DE

Wie oben beschrieben, unfallfrei. Sportsitze + Lenkrad Audi Soundpaket Kein Reparaturstau. Im...,Audi A4...

Ich verkaufe hier meinen gepflegten Audi A4 B8 Avant. Das Auto hat 2 Vorbesitzer. Der Audi hat...,Audi a4 B8...

Gepflegtes Fahrzeug, Top-Ausstattung, Farbe brillantrot, Großes MMI-Navigationsdisplay, PDC vorne...,Audi...

Verkaufe hier mein gepflegtes und zuverlässiges Fahrzeug welches nur mit Verstand bewegt...,Audi A4 1.8...

Opublikowano

Nie tylko w PL ceny są wygórowane. Wszędzie tak jest. Auto, które przed 2 laty kosztowało 10 k€ musisz dziś zapłacić 2-2,5 k€ więcej.

Opublikowano
  • Autor

no to napisałeś mi że 46,900zł byś nie dał bo to dużo, tu wkleiłem tylko kilka ogłoszeń podobnych rocznikiem przebiegiem silnikiem, ( a wkleiłem z niemiec bo przeciez bardzo dużo się z tamtąd ciągnie aut do polski) jedna z tych ma tylko 3 strefy klimy ta czerwona bodajrze, cała reszta to co najwyżej ma sportowe fotele i zawias a cena takich wychodzi po sprowadzeniu 55-65k zł  to uważam że już jest sporą ceną, ja wiem że dawniej 2-3 lata temu można było je kupić za 10tys euro i jeszcze były młodsze w dodatku ale do tamtych czasów się nie cofniemy już :eusathink:

Opublikowano

Cena powiedzmy normalna jak za polifta. Weź pod uwagę że to TFSI, zakładając oryginalny przebieg to do tej pory miał 5 wymian oleju. Zatem przyszłego nabywcę czeka remont, ok. 10 tyś.

Nie wiem czy nie lepiej kupić o tyle tańszy, zrobisz remont i wiesz co masz.

Opublikowano
  • Autor
47 minut temu, krzysiek_f napisał(a):

Cena powiedzmy normalna jak za polifta. Weź pod uwagę że to TFSI, zakładając oryginalny przebieg to do tej pory miał 5 wymian oleju. Zatem przyszłego nabywcę czeka remont, ok. 10 tyś.

Nie wiem czy nie lepiej kupić o tyle tańszy, zrobisz remont i wiesz co masz.

Czyli masz na myśli taki z uszkodzonym silnikiem? W sumie dobrze gadasz, nie brałem tego jakoś pod uwagę

A orientuje się może ktoś bo dużo komisów oferuje gwarancję działa to w jakiś sposób czy totalna ściema? Bo załóżmy wyjdzie padnięty silnik i coś taka gwarancja "techniczna" może dać? 

Najlepiej jak by ktoś z życia taka historie przedstawił lub znając jakiegoś znajomego co miał taki przypadek

Edytowane przez Antek50