Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 ALG] Błąd sondy lambda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie komp silnika wywala mi błąd sądy lambda, oczywiście obu - dokładniej mówi: brak zmiany napięcia sady jest to błąd sporadyczny.

Mam instalacje gazową i myślałem ze to przez nią wczoraj skasowałem Vagiem nastawy wyuczone i na noc odpiłem akumulator, tak na wszelki wielki od rana jeździłem tylko na benzynie i jest to samo.

Przy podpięciu się do instalki LPG program pokazuje ze sądy pracują ale po pewnym czasie od odpalenia, wcześniej nie zauważałem tego, dla mnie to na pierwszy rzut oka wygląda jakby grzałki w sadach niemiały zasilania lub nie działały.

Dobrze myślę?

Może jest gdzieś jakiś bezpiecznik od tego?

P.S. Jestem dyslektykiem :hi:

* to nie zwalnia Ciebie z użycia opcji SPRAWDŹ ORTOGRAFIĘ - Łukasz

Opublikowano

Witam jak w temacie komp silnika wywala mi bład sądy lambda oczywiście obu - koladniej mówi brak zmiany napięcia sady jest to bład sporadyczny.

Mam instalacje gazową i myślałem ze to przeznią wczoraj najpierw skasowałem Vagiem nastawy wyuczone i na noc odpiołem aku tak na wszelki wielki od rana jeździłem tylko na benzynie i jest to samo.

Przy podpięciu sie do instalki LPG program pokazuje ze sady pracują ale po pewnym czasi od odpalenia wcześniej nie zauwazałem tego dlamnie to na pierwszy rzut oka wyglada jakby grzałki w sadach niemiały zasilania lub nie działały.

Dobrze myśle?

Moze jest gdzieś jakis bezpiecznik od tego?

chłopie napisz to proszę po polsku z użyciem znaków interpunkcyjnych