JacoS4 Opublikowano 14 Lutego 2023 Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Cześć. Może to wydać się śmieszne ale nie mogę znaleźć zmieniarki w swoim egzemplarzu. S4 z 2013 z USA. W schowku niet, bagażnik też nie widzę, uznał bym, że po prostu nie ma. Ale w MEDIAch, żródłach na 1 mscu jest JUKEBOX i są tam utwory jeszcze z USA. Więc coś gdzieś musi być, tyle, że nie mam pojęcie gdzie co i jak. Schowek jest na tyle mały, że nie mogłem pominąć, bagażnik nie wiem, wiem jak wygląda zmieniarka a nic takiego nie widzę tam. Instrukcja auta nic nie mówi o radio itp. Proszę o wskazanie jeśli wiecie. PS przy okazji spytam o złącze AMI w schowku. Ktoś korzysta? Co to daje, z czym to spinać? Jakaś przejściówka na USB i ogień czy jak? Bo muzykę odpalam normalne z tel prze BT, więc nie wiem do czego miałoby być to. Np żeby mieć USB po zainstalowaniu przejściówki? Edytowane 14 Lutego 2023 przez JacoS4
JacoS4 Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Opublikowano 14 Lutego 2023 Ok, a jak uzyskać dostęp do tego dysku? Żeby coś dołożyć, usunąć? Właśnie przez to złącze AMI w schowku? Czy jak inaczej ?
Tomnik Opublikowano 14 Lutego 2023 Opublikowano 14 Lutego 2023 Tu znajdziesz odpowiedź : "Pliki muzyczne w formatach MP3, WMA i ACC można wczytać do płytoteki z następujących źródeł: (...) " 1
Rekomendowane odpowiedzi