Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 Witam, gdzie znajduje się żarówka tylnego kierunkowskazu audi a4 B8 2011? Ściągnąłem lampę ale nie mogłem jej znaleźć
Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Jakie masz lampy? Wrzuć zdjęcie. Mam tylko jedno zdjęcie kiepskiej jakości,jak wrócę z pracy wrzucę lepsze zdjęcia
Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jakie masz lampy? Wrzuć zdjęcie. Jest to wersja amerykańska, czerwone kierunki. Znalazłem w internecie żarówki które podobno emitują pomarańczową barwę kierunkowskazu
Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Co to za lampy? na żarowki czy LED?
Muskel1 Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 Masz przerobione te lampy na rynek Eu czy zamiast kierunku miga Ci stop?
Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Masz przerobione te lampy na rynek Eu czy zamiast kierunku miga Ci stop? Nic nie przerabiałem,taki kupiłem.
Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 Teraz, Tensam napisał(a): Nic nie przerabiałem,taki kupiłem. Kierunek miga na czerwonono
Muskel1 Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 45 minut temu, Tensam napisał(a): Kierunek miga na czerwonono Czyli diody migają a nie żarowki?
Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 28 minut temu, Muskel1 napisał(a): Czyli diody migają a nie żarowki? Wrócę do domu po pracy, zrobię fotki i wyśle. Teraz to już sam zgłupiałem
Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 7 godzin temu, Tensam napisał(a): Wrócę do domu po pracy, zrobię fotki i wyśle. Teraz to już sam zgłupiałem
Muskel1 Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 Kierunkowskaz jest LED. Nie masz żarówki kierunkowskazu. Wymień lampy na EU i zrób adaptacje.
Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 25 minut temu, Muskel1 napisał(a): Kierunkowskaz jest LED. Nie masz żarówki kierunkowskazu. Wymień lampy na EU i zrób adaptacje. Dzięki za pomoc
Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 18 minut temu, Tensam napisał(a): Dzięki za pomoc Mogę wymienić tylko lampy błotnika lewa prawa strona? Żeby kierunek migał na pomarańczowo? czy muszę wymienić cały komplet
Tensam Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Całe. Dobra, dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi