Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z ryżu czy z plasteliny są? :naughty:

Opublikowano

z tego samego surowca co tyczka Anny Rogowskiej :kox:

Opublikowano

ze spaghetti :decayed:
Opublikowano

ze spaghetti :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Temat replik LMów dość długo rozpoznawałem i akurat te które kupiłem to podobno najwytrzymalsze replikanty :wink4: Wszystko wyjdzie w praniu odnośnie tych felg.

Opublikowano

Temat replik LMów dość długo rozpoznawałem i akurat te które kupiłem to podobno najwytrzymalsze replikanty :wink4: Wszystko wyjdzie w praniu odnośnie tych felg.

Moje są włoszki, i po 2 latach użytkowania, złego słowa powiedzieć nie można, zależy na co sie trafi, a Twoje kółko jest mega :good:

Opublikowano

Felgi wiadomo :decayed:, ze za***iste :kox: :kox: :kox:

Uzywki takie sa prawie nie do dostania :gwizdanie:

Cena nowych :shocked: i ile to kompletow replik mozna kupic za cene :mysli::polew:

:good: :good: :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja się pytam gdzie jest sesja? :bicz3:

Opublikowano

ja się pytam gdzie jest sesja? :bicz3:

dokładnie :bicz3:

Opublikowano

i co z tego że repliki, kto kupi ori LM do b5 ?

dawaj foty :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj na żywo oglądałem z czterema kółkami i jest mega fajnie. Pięknie się autko prezentuje.

:good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Brudne spy photo:

dsc03999a.jpg

dsc04008l.jpg

dsc04012l.jpg

Na więcej niestety obecna pogoda nie pozwala. Przy okazji poszukuję kogoś kto mi zrobi serduszka wheel-whores na wymiar. Oczywiście na wymiar mogę wszystko przygotować, a ta osoba musi mi wydrukować i dociąć takie naklejki. Jak macie kogoś takiego to proszę o cynk na PW :wink4:

Opublikowano

Brudne spy photo:

Na więcej niestety obecna pogoda nie pozwala. Przy okazji poszukuję kogoś kto mi zrobi serduszka wheel-whores na wymiar. Oczywiście na wymiar mogę wszystko przygotować, a ta osoba musi mi wydrukować i dociąć takie naklejki. Jak macie kogoś takiego to proszę o cynk na PW :wink4:

http://www.facebook.com/pages/eM-Greg-Grzegorz-Mudry/209538555740789 polecam :good: bardzo elestayczny szybki kontakt ogarniety cierpliwy :decayed: ma swoja oferte na allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=12655065

Opublikowano

Brudne spy photo:

dsc03999a.jpg

dsc04008l.jpg

dsc04012l.jpg

groźnie wygląda :kox:

Opublikowano
  • Autor

Brudne spy photo:

http://www.facebook.com/pages/eM-Greg-Grzegorz-Mudry/209538555740789 polecam :good: bardzo elestayczny szybki kontakt ogarniety cierpliwy :decayed: ma swoja oferte na allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=12655065

mrogal jest tylko jeden problem: "Litery są wycięte i przyjmują kolor tła." A ja potrzebuję takiej z nieprzeźroczystymi literami :wink4:

Opublikowano

Brudne spy photo:

mrogal jest tylko jeden problem: "Litery są wycięte i przyjmują kolor tła." A ja potrzebuję takiej z nieprzeźroczystymi literami :wink4:

to Ci zrobi napisz do niego
Opublikowano

dostałeś wlepy ode mnie

Opublikowano
  • Autor

Wlepy doszły, tylko nie mam kiedy przykleić. Dzięks Ive :wink4: Jeszcze tylko DOPE i serduszka wheel-whores i będzie :kox:

Opublikowano

świetne koło :good:

chociaż zderzak i lusterka nie do końca w moim typie, ale kółko mega :kox:

a nie myślałeś o takich stickerach na ranty? :naughty:

1697376320

bbslmracegold7kd.jpg

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Akurat ciężko mi się przekonać do naklejek na ranty także raczej u mnie się nie pojawią. Co do zderzaka to uwielbiam agresywnie wyglądające auta. A ten zderzak właśnie takiego charakteru mu nadaje :wink4:

---------- Post dopisany 14-06-2012 at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany 30-07-2011 at 16:09 ----------

Odświeżę trochę temat bo nowe tylne lampiony dzisiaj do mnie dotarły. Niedługo fotosy się pojawią, jak znajdę chwilę czasu na montaż :wink: