kred Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 mam w planach zakup zmieniarki cd. pojecia nie mam gdzie orginalnie umieszczona jest w bagazniku. jesli ktos zrobil by fotki miejsca gdzie sie ona znajduje oraz co potrzeba zeby ja zamontowac byl bym wdzieczny.pozdro
Gość spedyt Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zmieniarka w sedanie zamontowana jest w bagażniku na górze Do orginalnych sa specjalne uchwyty, ale można sobie poradzić bez tego
kred Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ziomek zwijal mnie ze jest w nadkolu tak jak w a8 dzieki za foto
hary Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 kred, od dluzszego czasu probuje kupic oryginalna zmieniarke audi i ciezko dostac ja, wiec jak masz jakis namiar to daj znac,
Cezar Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hej moze bede mogl pomoc. tutaj znajdziesz link do allegro http://www.allegro.pl/search.php?string=audi+oryginalna&category=715&country=1
hary Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Dziekoweczka Cezar, juz sprawdzam ten link
Rekomendowane odpowiedzi