AdamCezary Opublikowano 26 Marca 2023 Opublikowano 26 Marca 2023 Witam wszystkich. Prosiłbym o pomoc w odpowiedzi. Jakiego plastiku - części mi brakuje aby roleta zaczepiła się w prowadnicach na mechanizmie który ją podnosi i opuszcza ? Poszukiwanie zestaw naprawczy roleta .. nie wiele pomaga. Podnoszenie nie działało mechanizm stał był kod błędu na terminalu 30-5 U141500 po wymianie bezpiecznika od gniazdka zapalniczki i nasmarowaniu sprejem silikonowym prowadnic mechanizm działa ale roleta z nim nie jeździ. Tak już kupiłem i próbuje rozwikłać temat. Adam
Muskel1 Opublikowano 26 Marca 2023 Opublikowano 26 Marca 2023 Wstaw zdjęcie całej szyny bo nie widać, czy zabierak jest na górze
Muskel1 Opublikowano 26 Marca 2023 Opublikowano 26 Marca 2023 Końcówki rolety muszą wejść w zabierak mechanizmu, który ją ciągnie. Masz taki u siebie? 1
AdamCezary Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Opublikowano 26 Marca 2023 Dzięki za zdjęcie pokazowe , nie mam właśnie tego szukam. Ten na przykład będzie dobry ? allegro.pl ALLEGRO.PL
Muskel1 Opublikowano 26 Marca 2023 Opublikowano 26 Marca 2023 Powinien. Sprawdź czy masz w ogóle tam te linki. Może masz zerwane.
AdamCezary Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Opublikowano 27 Marca 2023 Dzięki sprawdziłem po obydwu stronach linki są i mechanizmy chodzą góra dół przy otwieraniu zamykaniu wiec po założeniu tych końcówek powinno działać wszystko.
AdamCezary Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Po wciśnięciu zabieraków na swoje miejsca wszystko działa jak trzeba. Jeszcze raz dziękuję za zdjęcie wiedziałem w jakim kierunku je wciskać bo wchodzą na siłę.
Muskel1 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 8 minut temu, AdamCezary napisał(a): Po wciśnięciu zabieraków na swoje miejsca wszystko działa jak trzeba. Jeszcze raz dziękuję za zdjęcie wiedziałem w jakim kierunku je wciskać bo wchodzą na siłę. To super
Rekomendowane odpowiedzi