Maciek Margol Opublikowano 28 Marca 2023 Opublikowano 28 Marca 2023 (edytowane) Witam, Mam do regeneracji wtryski. Znalazłem człowieka w Lubli na Podkarpaciu. Robił może ktoś u Niego? Bo cenę ma dużo lepszą niż inne firmy. A może ktoś ma jakąś polecaną firmę która nie zdziera kasy a robi dobrze Pompowtryskiwacze Siemens Edytowane 28 Marca 2023 przez Maciek Margol
Langista Opublikowano 28 Marca 2023 Opublikowano 28 Marca 2023 Masz wtryskiwacze, czy pompowtryskiwacze, bo to różnica. Po drugie - nie chcesz tu oszczędzać, wierz mi.
Maciek Margol Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Opublikowano 28 Marca 2023 Pompowtryskiwacze. Nie chodzi oszczędzenie a o przepłacanie
dekiel 13 Opublikowano 28 Marca 2023 Opublikowano 28 Marca 2023 Chopie podaj nazwę firmy i adres bo nikt nie wie o kogo chodzi tyle ze w Lubli.
Maciek Margol Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Opublikowano 28 Marca 2023 Elektronika samochodowa Mateusz Dunaj
Dev Opublikowano 28 Marca 2023 Opublikowano 28 Marca 2023 13 godzin temu, Maciek Margol napisał(a): Witam, Mam do regeneracji wtryski. Znalazłem człowieka w Lubli na Podkarpaciu. Robił może ktoś u Niego? Bo cenę ma dużo lepszą niż inne firmy. A może ktoś ma jakąś polecaną firmę która nie zdziera kasy a robi dobrze Pompowtryskiwacze Siemens zapomnij, Siemens jest nie do uratowania tylko nowe
Rekomendowane odpowiedzi