Stasiu1986 Opublikowano 25 Maja 2023 Opublikowano 25 Maja 2023 Panowie posiadam silnik o oznaczeniu CYM i niestety zatarł się i chciałbym wymienić i powiem że z oznaczeniem CYM jest bardzo mało albo strasznie drogie jaki jeszcze będzie pasował
krzychuG Opublikowano 25 Maja 2023 Opublikowano 25 Maja 2023 (edytowane) Ja tylko podpowiem ,na podstawie doświadczeń z wymianą w dizlach, że blok ,głowica z podobnych roczników jest taka sama, osprzęt przekładasz ze swojego.Ja przekładałem z passata do audi, inne położenie silnika i zewnętrzny termostat (bo nowszy rocznik) ,ale to wszystko do ogarnięcia. Edytowane 25 Maja 2023 przez krzychuG
pelonek1 Opublikowano 25 Maja 2023 Opublikowano 25 Maja 2023 41 minut temu, Stasiu1986 napisał(a): Panowie posiadam silnik o oznaczeniu CYM i niestety zatarł się i chciałbym wymienić i powiem że z oznaczeniem CYM jest bardzo mało albo strasznie drogie jaki jeszcze będzie pasował Remont zrób i będziesz wiedział co masz.
krzychuG Opublikowano 25 Maja 2023 Opublikowano 25 Maja 2023 Jak zatar to nieopłacalne, a z b9 to już można kupić bez wady olejowej.
Rekomendowane odpowiedzi