Slawek Formela Opublikowano 23 Lipca 2023 Opublikowano 23 Lipca 2023 Witam czy ktoś z państwa miał lub ma problem z samochodem . Podczas jazdy gdy silnik już się rozgrzał zaczyna mi momentami przerywać samochod co to może być. Proszę o poradę.
Muskel1 Opublikowano 23 Lipca 2023 Opublikowano 23 Lipca 2023 Podepnij pod komputer diagnostyczny, wykonaj pełny auto-scan i go tu wrzuć. Bez tego trudno powiedzieć co jest przyczyną. Może będą zapisane jakieś błędy. PS. uzupełnij poprawnie profil, bo na 100% nie masz kodu silnika 1B. Jak już to zrobisz będzie wiadomo o jaki silnik się rozchodzi.
Slawek Formela Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Opublikowano 23 Lipca 2023 Był podpinany pod komputer i żaden problem się nie pokazywał a kodu nie podałem bo nie mam samochodu od tygodnia u mechanika jest i nie mam możliwości sprawdzic .
Muskel1 Opublikowano 23 Lipca 2023 Opublikowano 23 Lipca 2023 (edytowane) 8 minut temu, Slawek Formela napisał(a): 180 KW Raczej KM a nie kW. Więc kod silnika to CDNB lub CAEA Edytowane 23 Lipca 2023 przez Muskel1
Slawek Formela Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Opublikowano 23 Lipca 2023 Nie wiem jaki kod pisałem do mechanika żeby sprawdził ale jeszcze nie nie odpisał.....
Rekomendowane odpowiedzi