Aplauz Opublikowano 25 Lipca 2023 Opublikowano 25 Lipca 2023 Jakiś czas temu pisałem post z tym problemem, myliłem się z rozwiązaniem problemu. Może ktoś mi jest w stanie pomóc, sprawdzone bezpieczniki, od dokładanej centralki wygląda wszystko w porządku. Moje odczucie jest takie, jak by brakowało "sterowania". No nie wiem jak to opisać zamieszczam video.
Langista Opublikowano 25 Lipca 2023 Opublikowano 25 Lipca 2023 Dokładana centralka jednak nie jest spoko gdyby była to by wszystko działało.
Aplauz Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Opublikowano 25 Lipca 2023 Godzinę temu, Langista napisał(a): Dokładana centralka jednak nie jest spoko gdyby była to by wszystko działało. Mówimy o sterowniku tym noxona czy o fabrycznej
Langista Opublikowano 25 Lipca 2023 Opublikowano 25 Lipca 2023 Fabrycznej nie masz skoro jest coś dołożone.
Elhape Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Nie był bym taki pewien bo ja mam i fabryczną i dołożoną Z pilota w kluczyku muszę trzymać przycisk zamykania aby domknęły się szyby a na pilocie z dołożonej centralki tylko kliknę i się domykają przy zamykaniu zamków Najważniejsze pytanie do autora czy działało wcześniej i przestało czy montujesz i nie działa/nigdy nie działało ?
Rekomendowane odpowiedzi