Dambi49 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Witam chciałbym się zapytać jak zakodować zamykanie bagażnika z kluczyka. Zamykanie z przycisku który jest w aucie działa. Natomiast gdy próbuję różne kombinacje 2x klikam, przytrzymuje guzik klapy to tylko słychać odglos zamka ale go nie zamyka. Próbowałem zobaczyć czy mam możliwość dopisania klucza przez vcds w module klapy tylnej w adaptacjach nie mam takiej opcji. Auto nie posiada keylles
egon2105 Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 404 error - BEXPRO Ltd SHOP.BEXPRO.CO This page cannot be found
Muskel1 Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 8 minut temu, egon2105 napisał(a): 404 error - BEXPRO Ltd SHOP.BEXPRO.CO This page cannot be found Co to ma być?
egon2105 Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 Heckklappenmodul BX-CTM1 Comfort für Audi A4, A6, A7, A8, Q3, Q5, Q7, Passat 3C, Variant
Muskel1 Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 Link nie działa dlatego zapytałem. Zakodować się nie da. Można jedynie uruchomić dokładając dodatkowy moduł, jak np. ten wyżej wymieniony.
Rekomendowane odpowiedzi