kamilloo2188 Opublikowano 13 Września 2023 Opublikowano 13 Września 2023 Witam Kupiłem nowe stare radio, poprzednie delikatnie się zalało i przestało działać Montując to pokazuje się komunikat Safe? Czy ktoś wie o co chodzi ? Pozdrawiam
kamilloo2188 Opublikowano 13 Września 2023 Autor Opublikowano 13 Września 2023 Ale podobno miało być rozkodowanie ? W sensie miało działać bez kodu ?
Langista Opublikowano 13 Września 2023 Opublikowano 13 Września 2023 Nie wiem jak ktoś to chciał zrobić, skoro podłączając radio do nowego auta, to auto blokuje dane radio i rozkazuje podać kod. Często nawet po odłączeniu radia w tym samym aucie trzeba ten kod podać na nowo.
Muskel1 Opublikowano 13 Września 2023 Opublikowano 13 Września 2023 Jakie radio dokładnie miałeś i jakie włożyłeś?
kamilloo2188 Opublikowano 13 Września 2023 Autor Opublikowano 13 Września 2023 Audi concert i takie samo włożyłem
Muskel1 Opublikowano 13 Września 2023 Opublikowano 13 Września 2023 27 minut temu, Langista napisał(a): Nie wiem jak ktoś to chciał zrobić, skoro podłączając radio do nowego auta, to auto blokuje dane radio i rozkazuje podać kod. Często nawet po odłączeniu radia w tym samym aucie trzeba ten kod podać na nowo. Kto wie co sprzedający tam kombinował. Pewnie jakieś omijanie (crackowanie) zapytania o kod
Rekomendowane odpowiedzi