studiogamma Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 cześć! podpowie ktoś co poodhaczać, żeby ustawić reflektory tak jak miałem poprzednio czyli: przełacznik w trybie AUTO odpalał LEDy i po zmroku zapalały się mijania dzięki za pomoc!
Muskel1 Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 (edytowane) Co się stało, że jest brak prawie wszystkich kodowań? Edytowane 7 Października 2023 przez Muskel1
studiogamma Opublikowano 7 Października 2023 Autor Opublikowano 7 Października 2023 Wiem, niezbyt mądre, ale po tej awarii ostatniej (okazało się, że to przełącznik świateł) wyzerowałem teraz do zdjęć nie robiąc zdjęć jak było kiedyś wcześniej. Jestem w stanie na luzie większość włączyć,ale nie mogę obczaic z tym trybem AUTO
Muskel1 Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 Masz gdzieś zapisany stary auto-scan?
studiogamma Opublikowano 7 Października 2023 Autor Opublikowano 7 Października 2023 A całkiem możliwe. Czego tam szukać?
studiogamma Opublikowano 9 Października 2023 Autor Opublikowano 9 Października 2023 Nie znalazłem niestety....
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 to Ustawienia fabryczne pomoga tylko. Dostep on line odis
Muskel1 Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 Auto-scany zapisywane są w folderze Logs na C:\Ross-Tech\VCDS-DRV\Logs, tam poszukaj. Alternatywnie VCDS zapisuje wszystkie zmiany kodowań w folderze Debug czyli C:\Ross-Tech\VCDS-DRV\Debug, znajdują się tam pliki: AdpLog.CSV CodingLog.CSV CodingLog.TXT Otwórz je i odszukaj najwcześniejszą zmianę w kodowaniu sterownika 09 (BCM1) lub wrzuć te pliki tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi