ALEX_D Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Witam wszystkich Mam taki problem z klimatronikiem ze nie dziala mi nawiew! Cisza kompletna na wyświetlaczu widac ze dmuchawa idzie do gory a w samochodzie cisza. POdlaczylem pod VAGa i blad taki jest: 1273 Silnik dmuchawy -V2 przerwa lub zwarcie do plusa - BLAD SPORADYCZNY 1273 Silnik dmuchawy -V2 zwarcie do masy Moje pytanie gdzie tego szukac?? Dodam jeszcze ze raz klimatronik dziala a raz nie ( losowo ) alexd
pre_pl Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aah_czy_ta_klapka_musi_sie_otwierac_i_zamykac_zdjecie-t78439.0.html w tym temacie masz problem innego elementu, ale ta dmuchawa (V2) właśnie jest w tym samym miejscu i połączona z V71 Dojście po zdjęciu schowka, musisz sprawdzić elektrykę. Zdjęcie pochodzi z B5 (źródło allegro), ale w B6 będzie ta sama lokalizacja, zaznaczone czerwonym prostokątem.
ALEX_D Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 I jak panowie nik mi wiece nie pomoze?? Co moze byc za przyczyna gdzie zajzec?? czekam na info z niecierpliwoscia alexd
fayera Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 I jak panowie nik mi wiece nie pomoze?? Co moze byc za przyczyna gdzie zajzec?? czekam na info z niecierpliwoscia alexd A tak jak pisał pre pl looknąłeś na elektrykę?Chyba tam tkwi problem,może gdzieś nie styka.....
majkel_majki Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Prawdopodobnie szczotki. Typowy objaw.
Rekomendowane odpowiedzi