andrzej44512 Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 Malował ktoś dekory w tym wnętrzu (jasna deska i fotele)
pelonek1 Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 21 minut temu, andrzej44512 napisał(a): Malował ktoś dekory w tym wnętrzu (jasna deska i fotele) Można zamontować jak w każdym innym.
andrzej44512 Opublikowano 15 Października 2023 Autor Opublikowano 15 Października 2023 1 godzinę temu, pelonek1 napisał(a): Można zamontować jak w każdym innym. Ja nie pytam czy można zamontować to to to każdy głupi wie ja pytam czy malował ktoś bo ciekawi mnie jak by to wyglądało w innym kolorze
sahipp Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 tak patrze na tą fotkę i sam nie wiem... może by chrom pasował, a kolor nie wiem... wydaje się że to drewno najlepiej pasuje ewentualnie ciemne drewno... Co do innych kolorów nie wiem, ciężko mi jakiś inny kolor sobie wyobrazić co by pasował do tej kolorystki tapicerki...
pelonek1 Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 1 godzinę temu, andrzej44512 napisał(a): Ja nie pytam czy można zamontować to to to każdy głupi wie ja pytam czy malował ktoś bo ciekawi mnie jak by to wyglądało w innym kolorze Czytałem w locie
A4b6quattro Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 Jak masz taka jasną tapicerkę, to według mnie ,aby był fajny kontrast, to jakieś ciemny kolor dekorów .Ja u siebie mam wszystko praktycznie czarne i ciemne, a dekory lakierowałem na biało, i jest fajny kontrast.
dekiel 13 Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 Ciemnoszary z połyskiem wyglądałby dobrze uważam.
Langista Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 Można jeszcze okleić ale tanią folią tego dobrze nie zrobisz. Wiem bo ja to zrobiłem tanią folią i ona się zwyczajnie odkleja po czasie.
sahipp Opublikowano 24 Października 2023 Opublikowano 24 Października 2023 W dniu 15.10.2023 o 23:50, Langista napisał(a): Można jeszcze okleić ale tanią folią tego dobrze nie zrobisz. Wiem bo ja to zrobiłem tanią folią i ona się zwyczajnie odkleja po czasie. w moim aucie poprzedni właściciel (kobieta) okleiła taką taśmą dosyć grubą... z daleka to nawet i wygląda ale co: nie za dokładnie miała na rantach, a poza tym jak kolega wspomniał odkleja się... tak to wygląda u mnie:
Langista Opublikowano 25 Października 2023 Opublikowano 25 Października 2023 To da się zrobić dobrze ale tylko folią, która ma mocny klej, te tańsze mają zbyt słaby klej i po czasie się to odkleja.
Rekomendowane odpowiedzi