puczyl1990 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 (edytowane) Przy zmianie oleju z ciekawości rozciąłem filtr, widoczne są gdzieniegdzie opiłki, jest się czym martwić? Silnik CRTC, przebieg auta to 195 tys km. Edytowane 4 Listopada 2023 przez puczyl1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 To nic nadzwyczajnego. Wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puczyl1990 Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Ok, w takim razie nie szukam na siłę. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpie Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 dokladnie uwazam tak samo bo tez znalazlem z 15 takich malutkich jak brokat i jezdze dalej i silnik zyje a w sumie dobry warszat z dobrym diagnosta sugerowal zeby robic remont silnika! moje zdanie jest takie ze probowali po prostu mnie naciagnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puczyl1990 Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Może nie tyle naciągnąć co chcieli dmuchać na zimne? Ale z kolei mówisz dobry warsztat to w sumie powinni mieć trochę pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi