gumis020 1 Posted November 20 Share Posted November 20 Witam kolegów mam pytanie czy ktoś jest z okolic Wadowic aby moc na żywo zobaczyć jak świecą światła full Led w trakcie jazdy nocą? Sprzedałem swoje audi z matrix i one to potęga i na jaki czas raczej muszę się przesiąść na tylko full Led czy one są słabsze ?chcialbym aby też Ktoś napisał czy bez matrix full Led maja np opcje ze jadąc w poza terenem zabudowanym kamera widząc auto z naprzeciwka wyłączy mi automatycznie długie światka chociaż? I kolejne ostatnie pytanie czy ktoś tu z okolic wymieniał lampy na matrix mając Kamere na szybie i poleci kogoś krakow Bielsko biala ze to ogarnie oprogramowanie kalibrację jak tak jakie koszta dziękuję pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Muskel1 1276 Posted November 21 Solution Share Posted November 21 Led w porównaniu do matrixów świecą trochę słabiej, dlatego tylko przy matrixach masz spryskiwacze, gdyż wymóg europejski nakazuje stosowanie spryskiwaczy jeżeli lampy przekraczają 2000 lm. Asystent świateł drogowych jest dodatkowym wyposażeniem i jeżeli nie został wybrany w konfiguratorze, to nie ma go na pokładzie. Można go jednak uruchomić kodowaniem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koalakm 12 Posted November 21 Share Posted November 21 (edited) no chyba jest tak jak napisal Muskel, choc teraz znalazlem filmik przy skodzie porownania full led i matrix, w dalszej czesci filmu wydaje sie jakby natezenie swiatla bylo nawet wieksze w full led - no ale to skoda Kodiaq (full led) vs superb (matrix) - byc moze w skodzie inaczej to wyglada ogolnie niz w audi a4 b9. Choc tu na filmie z Audi Matrix szok jak mocno swieca: Edited November 21 by Koalakm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobias 18 Posted November 21 Share Posted November 21 14 godzin temu, gumis020 napisał(a): Witam kolegów mam pytanie czy ktoś jest z okolic Wadowic aby moc na żywo zobaczyć jak świecą światła full Led w trakcie jazdy nocą? na pewno dojedziesz do celu, ludzie już nie wymyślajcie problemów na siłę...przepaści nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koalakm 12 Posted November 21 Share Posted November 21 41 minut temu, tobias napisał(a): na pewno dojedziesz do celu, ludzie już nie wymyślajcie problemów na siłę...przepaści nie ma. Kto tu wymysla problemy na sile???? Nikt nie pisal o przepasci i nikt nie pytal czy ktos dojedzie do celu... czytaj jakie pytanie zadal autor tematu i watek ze zrozumieniem. Muskel napisal ze Ledy swieca "TROCHĘ" slabiej i tyle i to prawda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumis020 1 Posted November 21 Author Share Posted November 21 15 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Led w porównaniu do matrixów świecą trochę słabiej, dlatego tylko przy matrixach masz spryskiwacze, gdyż wymóg europejski nakazuje stosowanie spryskiwaczy jeżeli lampy przekraczają 2000 lm. Asystent świateł drogowych jest dodatkowym wyposażeniem i jeżeli nie został wybrany w konfiguratorze, to nie ma go na pokładzie. Można go jednak uruchomić kodowaniem. Hmm Ok przynajmniej tyle żeby tego asystenta zobaczyć czy jest a i tak mam w tej następnej audi spryskiwacze w zderzaku odnośnie kolegi ze dojadę na miejsce no wiadomo ake jak się miało matrix to jest to super bezpieczniej jechać za kimś i mu doświetlać drogę nieoslepiajac😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts