Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Klimatronik w trybie AUTO nie puszcza ciepłego powietrza na środkowe kratki nawiewu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ktoś może podpowiedzieć w czym może tkwić problem. Otóż aktualnie w zimie, klimatronik pracuje w trybie AUTO, po odpaleniu auta, dmucha na szybę oraz przez boczne kratki nawiewów. I tak mogę przejechać 50 / 100 km i nic się nie zmienia. Kiedyś wiem że po jakimś czasie klimatronik przestawiał klapki i kierował ciepłe powietrze na szybę boki oraz przez środkowe kratki, aktualnie nie wiadomo ile bym przejechał i na ile ustawił temperaturę tak nie chce puścić na środkowe kratki. Puszcza jedynie jezeli ustawie temperature na LO wtedy steruje klapami i przełącza na środek również. 
Ktoś ma jakiś pomysł ? 

Opublikowano

Zrób nastawy podstawowe klap.

Opublikowano

Tak działa ten klimatronik, nastawy klap nic nie zmienią. Chcesz powietrze ze środkowej kratki to daj manualnie nawiew, z "auto" nie poleci po środku.

Opublikowano
  • Autor

Nastawy zrobione, żadnych błędów. Tylko że jeszcze miesiąc temu działało tak jak opisałem, i u kolegi w A4 działa też tak jak opisałem żeby działało. Rano po odpaleniu idzie na szybę, wiadomo żeby odparować jak najszybciej itd, ale po czasie wydaje mi się że powinno przełączyć juz na kratki żeby dogrzać wnętrze auta ?