Sebss Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Czy ktoś z was spotkał sie z takim kounikatem ? 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Masz CNG? Zgodnie z profilem i po obrotomierzu masz Diesla. Podobno czasami w niektórych pojazdach pojawia się błędnie właśnie ten komunikat. Musisz zgłosić w serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebss Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Oczywiście, że nie mam CNG. Nawet nie wiem czy jest dostępny w konfiguratorze. Na przeglądzie przy 30 tys km to zgłoszę. Zbiera się coraz więcej dziwnych rzeczy w tym samochodzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Problem znany w Audi ale do tej pory nie ma chyba rozwiązania. MC-10214760-0001.pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebss Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Ciekawe.. W moim przypadku ten komunikat odkryłem przez przypadek przeglądając na postoju przebieg, spalanie itd.. w pewnym momencie natrafiłem na ten komunikat. Zrobiłem zdjęcie, a jak ruszyłem i zmieniałem okna z informacjami to już tego komunikatu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Jest chyba jakiś Bug w sofcie VC i niektótórym się to pojawia i znika, bez możliwości ponownego wywołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebss Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 No to mam fajną kolekcje: - ubytek 1l oleju po 5 tys km - dźwięk kierunkowskazów / niezapiętych pasów czasami 5 razy głośniejszy niż przy poprzedniej jeździe, - komunikaty o CNG Ciekawe co jeszcze mnie czeka 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Miejmy nadzieję, że nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebss Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zobaczymy. Dzięki @Muskel1 za zainteresowanie się sprawą i wyjaśnienie problemu 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi