Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Listwy progowe podświetlane w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Muskel1 napisał(a):

Bo to funkcjonuje przy QQ2.

Tutaj już pytałeś jak podłączyć. Dlaczego nie zrobiłeś tak jak tam jest opisane?

Bo czytając wcześniejsze posty w tym wątku, kolega DamCho pisał, że ma QQ1 i odpowiadając na Twoje pytanie, że nie ma przygotowanych wtyczek w progu, zapytał jeszcze jak najprościej to podłączyć, na co odpisałeś mu, że poprzez podłączenie do pinu 59 bcm. Dlatego podłączyłem w ten sam sposób, bo wywnioskowałem z treści wątku, że wszystko zadziała.

Opublikowano

Pin 59 to plus idący między innymi na pin 1 oświetlenia przestrzeni nóg lampek ambiente qq2.

Opublikowano
17 godzin temu, Muskel1 napisał(a):

Pin 59 to plus idący między innymi na pin 1 oświetlenia przestrzeni nóg lampek ambiente qq2.

To teraz już wszystko jest jasne, bo wcześniejsze posty mogły wprowadzić w błąd.

W dniu 7.12.2023 o 09:26, mariusz36 napisał(a):

Warto też zobaczyć czy w tzw. przelotce od drzwi nie ma już poprowadzonych przewodów . Ja w Q5 ( myśle że A4b9 może być to samo ) miałem oryginalnie poprowadzone przewody w drzwiach . Wpinałem się tylko od strony wewnętrznej . 

Ja od siebie potwierdzam to co napisał na pierwszej stronie mariusz36, u mnie również były fabrycznie poprowadzone przewody z pinu 9 złączki w słupku A do sterownika drzwi i wystarczyło się tylko wpiąć od wewnątrz.