Gazowy76 Opublikowano 8 Grudnia Opublikowano 8 Grudnia Witam, Mam pytanie czy ktoś ma informację czy jest możliwość do wymiany samych tych tulei górnych na samochodzie bez wykręcania tej długiej śruby łączących dwa wahacze ,i drugie pytanie czy jeśli po VINIE wyjdzie że mam mieć 4N0 407 515 to najlepiej szukać LEMFORDA czy może coś innego ,bo nie ukrywam że LEMFORDA nie mogę znaleźć
Gazowy76 Opublikowano 8 Grudnia Opublikowano 8 Grudnia Witam, Mam pytanie czy ktoś ma informację czy jest możliwość do wymiany samych tych tulei górnych na samochodzie bez wykręcania tej długiej śruby łączących dwa wahacze ,i drugie pytanie czy jeśli po VINIE wyjdzie że mam mieć 4N0 407 515 to najlepiej szukać LEMFORDA czy może coś innego ,bo nie ukrywam że LEMFORDA nie mogę znaleźć
Muskel1 Opublikowano 8 Grudnia Opublikowano 8 Grudnia (edytowane) Nie wypchasz starych tulei bez wyciągnięcia wahacza z auta. Tuleje tylko ori. Z ASO. Edytowane 8 Grudnia przez Muskel1
Gazowy76 Opublikowano 8 Grudnia Opublikowano 8 Grudnia ok to czyli nie będzie tak różowo, dzięki muskel
kiwip Opublikowano Czwartek o 19:02 Opublikowano Czwartek o 19:02 Lemforder nie produkuje tych tulei.
Rekomendowane odpowiedzi