D4MI4N777 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Witam napotkałem się z problem. Nie mogę odpalić auta wczoraj po przejechaniu około 10km zatrzymania się na biegu jałowym falowały mi obroty od 800-900 zgasiłem samochód odpaliłem bez problemu po przestaniu około 5h problemy z odpaleniem kreci i kreci nie odpala po paru próbkach odpalił dzisiaj z rana chciałem odpalić problem ten sam kreci i kreci po jakimś czasie odpalił. Odkręciłem przepustnice wyczyściłem ja ale problem ten sam audi bez instalacji lpg Edytowane 12 Stycznia przez D4MI4N777
P.Wiśnia Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) EGR(oraz kostka jeżeli elektroniczny), podciśnienia sprawdzone, błędy VCDS są? Edytowane 12 Stycznia przez P.Wiśnia
Shhaddoww Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia P.Wiśnia - A od kiedy bfb ma egr? Kolego sprawdź bledy.
przem8 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Pompa paliwa, czujnik poł. wałka albo wału, czujnik temp. itp., itd. Wróżka może coś podpowie ze szklanej kuli
D4MI4N777 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia Ogólnie to nic poza czyszczeniem przepustnicy nie robiłem i po czasie normalnie już odpala możliwe ze jakiś błąd się pojawił i zniknął tak poprostu albo woda w filtrze paliwa była i zamarzła przez co miał problem z odpaleniem
Rekomendowane odpowiedzi