dominikk Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Witam. W związku z tym, że w fabrycznym radiu concert szwankuje mi pokrętło regulacji głośności (mechanicznie) i potencjometr/procesor (różnie ludzie mówią), rozważam montaż modelu symphony. Mam konsolę przedliftową, fabryczny system audio bose, oryginalna tuba i zmieniarka cd w boczku bagażnika, jak wspomniałem radio concert plus blaupunkta, pełny FIS, i był też telefon gsm, ale został tylko moduł w bagaju. Gdyby nie niedomagania mojego concerta, pewni bym go zostawił. To audio świetnie gra, no ale skoro niedomaga... myślę o zmianie na symphony, bo przy nim nie trzeba zaglądać do bagażnika, żeby zmienić cd, no i atrakcyjniej wygląda jak dla mnie. Może ktoś robił takiego swapa? Czy to w ogóle ma prawo działać? Edytowane 12 Stycznia przez dominikk
sahipp Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia dla mnie bez sensu... jeżeli już chcesz mieć ori, a powodem zmieny jest tylko wadliwe pokrętło to może plus dodatkowe usb.sd do radia: Naprawa radia Audi Concert, Audi Chorus, Audi Symphony - MAX-Electronics WWW.MAXELECTRONICS.PL Naprawa radia Audi Concert, Audi Chorus, Audi Symphony oraz ukÂady poszerzaj±ce ich funkcjonalno¶æ - MAX-Electronics
dominikk Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia Właśnie udało mi się naprawić (już drugi raz) pokrętło, tzn. przykęciłem mini śrubkę, która je centralnie mocuje pytanie, czemu sie okręca? Pozostaje jeszcze kwestia potencjometru czy procesora, który w niskich temperaturach wariuje... Z usb i sd nie korzystam, więc nie ma to dla mnie sensu. Najwięcej słucham radia i CD. Czasem jeszcze używam telefonu przez bluetooth kasetkę ION (foto) Symphony mi się bardziej podoba wizualnie i jest wygodniejsze pod względem używania CD. Sahipp, napisz, czy symphony da się podłączyć bez bólu pod ori system bose i pełnego FISa?
dominikk Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia Ewentualnie może podejdzie RNS E? Ktoś podpowie?
Rekomendowane odpowiedzi