Oskar_ Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Witam, Jestem od miesiąca w trakcje poszukiwania tylnego dyferencjału do mojego auta. Nie znalazlem go ani nie moge dobrać niczego samodzielnie czy to z pomocą mechaników... przychodze na to forum z prośbą o pomoc w doborze być moze innego dyfra lub w poradach jak to naprawic. Dyferencjał o takich numerach - 01R 500 044 D VIN: WAUZZZ8EX8A098572 Audi A4 B7 Sedan / Quattro / 3.0TDi / ASB 233 konie / Manual 2008r. Może ma ktoś na sprzedaż taki lub zna kogos w okolicach Wrocławia kto podjałby się naprawy? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam Oskar
Dev Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) na allegro za grosze allegro.pl ALLEGRO.PL Edytowane 17 Stycznia przez Dev
Oskar_ Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia 13 godzin temu, Dev napisał(a): na allegro za grosze allegro.pl ALLEGRO.PL Tak ale nie znalazlem tego akurat ktory potrzebuje do swojego auta. Nie wiem czy moge zamontowac jakis inny ? Nie uszkodzi nic?
Oskar_ Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia 13 godzin temu, Dev napisał(a): A jakiego szukasz, hm ? 01R 500 044 D
pelonek1 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 4 godziny temu, Oskar_ napisał(a): 01R 500 044 D Na swoim masz 3 literowy kod i takiego samego szukaj.
pelonek1 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Twój jest EUB i @Dev Ci podał właściwy link. Nowy obraz mapy bitowej.bmp Edytowane 19 Stycznia przez pelonek1
Rekomendowane odpowiedzi