xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Lutego 2024 Opublikowano 1 Lutego 2024 Witam jestem posiadaczem Audi Q7 z 2017 roku i nie wiem jak załatwić sprawę z tym aby się połączyć z Audi Connect . Audi zakupiłem jakiś czas temu i na chwilę obecną jest w aucie zamontowana karta SIM z internetem , na telefonie mam zainstalowana aplikacje MyAudi i byłem w salonie audi gdzie odblokowano mnie jako głównego użytkownika ale po wprowadzeniu email oraz kodu pokazuje się nie poprawny kod . Proszę o pomoc gdyż nie wiem czy do tego jest potrzebna jakąś licencja która się opłaca co jakiś czas czy jakoś inaczej .
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Lutego 2024 Autor Opublikowano 1 Lutego 2024 Tak w tej aplikacji po tym jak dodałem auto to pokazuje mi się właśnie ten pin 8 cyfrowy ale wyświetla że zły pin
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Opublikowano 4 Lutego 2024 A proszę o podpowiedź co to za aplikacja bo znalazłem jeszcze Audi Connect plug & Play z tym że do tego jest wymagane jakas wtyczka dataplay .
Muskel1 Opublikowano 4 Lutego 2024 Opublikowano 4 Lutego 2024 Jest to podobna aplikacja jak myAudi i jest ona raczej dla pojazdów, które sâ starsze i nie są obsługiwane przez myAudi. Nie warto kupywać skoro masz myAudi.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Opublikowano 4 Lutego 2024 6 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Jest to podobna aplikacja jak myAudi i jest ona raczej dla pojazdów, które sâ starsze i nie są obsługiwane przez myAudi. Nie warto kupywać skoro masz myAudi. Ok jutro w takim razie dzwonię do ASO
sopel1916 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu W dniu 1.02.2024 o 18:56, Muskel1 napisał(a): Masz ten 8 cyfrowy pin? hej mam jeszcze pytanie do Ciebie o myaudi. gdzie znajde ten 8 cyfrowy PIN, w apliackji tego nie widze. Zrobilem siebie jako glownego wlasciela audi connect, ale kolejna droga jest wlasnie ten 8 cyfrowy pin i tego nie umiem zrobic? czy jak zakupie opcje osluugi otwierania, zamykania, ogrzewana postojowego auta to musze miec karte sim z internetem w samochodzie? wiaze sie to z zakupem i utrzymywaniem dodatkowej karty z samym internetem? orientujesz sie ile tego internetu gb potrzeba na miesiac?
Muskel1 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Kod jest przy kluczyku (wisiorek ze zdrapką) przy zakupie auta.
sopel1916 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu przy kluczyku mam tabliczke, i jest ten 10 cyfrowy do logowania 1x, drugi jest 12 cyfrowy i trzecu zaczynajacy sie na A jest 7-cyfrowy , wlasnie 8 cyfrowego pinu nie mam, gdzies czytalem na jakims forum ze w aplicaji myaudi jest, ale wlasnie nie widze takiego PINU
Muskel1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Do przypisania auta potrzebujesz ten 10 cyfrowy kod. Po zarejestowaniu dopiero aplikacja myAudi utworzy 8 cyfrowy kod.
sopel1916 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Do przypisania auta potrzebujesz ten 10 cyfrowy kod. Po zarejestowaniu dopiero aplikacja myAudi utworzy 8 cyfrowy kod. Tak, tylko gdzie ten kod znajdę? Bo nigdzie w aplikacji go nie widzę
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Dopiero jak wszystko zostanie przyisane zostanie utworzony. Edytowane 5 godzin temu przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi