xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Lutego 2024 Opublikowano 1 Lutego 2024 Witam jestem posiadaczem Audi Q7 z 2017 roku i nie wiem jak załatwić sprawę z tym aby się połączyć z Audi Connect . Audi zakupiłem jakiś czas temu i na chwilę obecną jest w aucie zamontowana karta SIM z internetem , na telefonie mam zainstalowana aplikacje MyAudi i byłem w salonie audi gdzie odblokowano mnie jako głównego użytkownika ale po wprowadzeniu email oraz kodu pokazuje się nie poprawny kod . Proszę o pomoc gdyż nie wiem czy do tego jest potrzebna jakąś licencja która się opłaca co jakiś czas czy jakoś inaczej .
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Lutego 2024 Autor Opublikowano 1 Lutego 2024 Tak w tej aplikacji po tym jak dodałem auto to pokazuje mi się właśnie ten pin 8 cyfrowy ale wyświetla że zły pin
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Opublikowano 4 Lutego 2024 A proszę o podpowiedź co to za aplikacja bo znalazłem jeszcze Audi Connect plug & Play z tym że do tego jest wymagane jakas wtyczka dataplay .
Muskel1 Opublikowano 4 Lutego 2024 Opublikowano 4 Lutego 2024 Jest to podobna aplikacja jak myAudi i jest ona raczej dla pojazdów, które sâ starsze i nie są obsługiwane przez myAudi. Nie warto kupywać skoro masz myAudi.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Opublikowano 4 Lutego 2024 6 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Jest to podobna aplikacja jak myAudi i jest ona raczej dla pojazdów, które sâ starsze i nie są obsługiwane przez myAudi. Nie warto kupywać skoro masz myAudi. Ok jutro w takim razie dzwonię do ASO
sopel1916 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca W dniu 1.02.2024 o 18:56, Muskel1 napisał(a): Masz ten 8 cyfrowy pin? hej mam jeszcze pytanie do Ciebie o myaudi. gdzie znajde ten 8 cyfrowy PIN, w apliackji tego nie widze. Zrobilem siebie jako glownego wlasciela audi connect, ale kolejna droga jest wlasnie ten 8 cyfrowy pin i tego nie umiem zrobic? czy jak zakupie opcje osluugi otwierania, zamykania, ogrzewana postojowego auta to musze miec karte sim z internetem w samochodzie? wiaze sie to z zakupem i utrzymywaniem dodatkowej karty z samym internetem? orientujesz sie ile tego internetu gb potrzeba na miesiac?
Muskel1 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Kod jest przy kluczyku (wisiorek ze zdrapką) przy zakupie auta.
sopel1916 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca przy kluczyku mam tabliczke, i jest ten 10 cyfrowy do logowania 1x, drugi jest 12 cyfrowy i trzecu zaczynajacy sie na A jest 7-cyfrowy , wlasnie 8 cyfrowego pinu nie mam, gdzies czytalem na jakims forum ze w aplicaji myaudi jest, ale wlasnie nie widze takiego PINU
Muskel1 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Do przypisania auta potrzebujesz ten 10 cyfrowy kod. Po zarejestowaniu dopiero aplikacja myAudi utworzy 8 cyfrowy kod.
sopel1916 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Do przypisania auta potrzebujesz ten 10 cyfrowy kod. Po zarejestowaniu dopiero aplikacja myAudi utworzy 8 cyfrowy kod. Tak, tylko gdzie ten kod znajdę? Bo nigdzie w aplikacji go nie widzę
Muskel1 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca (edytowane) Dopiero jak wszystko zostanie przyisane zostanie utworzony. Edytowane 11 Lipca przez Muskel1
golfagn Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca (edytowane) W dniu 11.07.2025 o 00:35, sopel1916 napisał(a): Tak, tylko gdzie ten kod znajdę? Bo nigdzie w aplikacji go nie widzę W dniu 4.02.2024 o 16:17, xXPiotrekXx19 napisał(a): Ok jutro w takim razie dzwonię do ASO Coś daliście radę z tym kodem? Podepnę się z identycznym problemem: mam zainstalowaną aplikację a w niej uwierzytelnione auto w salonie. Mogę przeglądać wyposażenie, wyświetla się grafika mojego auta itp. Dokupiłem w salonie kartę ze zdrapką a pod nią 10 (literowo-cyfrowe) hasło. W aucie mam SIM-a z działającym netem. Pogoda itp działają, ale nie mogę się zalogować w aucie do myAudi, każe podać 8 cyfrowy kod (zaznaczam same cyfry) a w aplikacji nic się nie wyświetla w miejscu gdzie podobno ten kod powinien się pokazywać. W salonie powiedzieli mi, że muszę dokupić jakąś aktywację czy coś w necie przez myAudi (z pamięci pracownik powiedział ok 170zł). Ale nigdzie nie widzę na stronie nic takiego. Edytowane 22 Lipca przez golfagn
golfagn Opublikowano Poniedziałek o 05:34 Opublikowano Poniedziałek o 05:34 Zgłosiłem sprawę na infolinii AUDI, działają z tym od jakiegoś tygodnia. Nadali numer sprawy i z każdym mailem sprawa idzie do innego człowieka bo chyba nie wiedzą co się dzieje. Aktualnie sprawą zajmuje się dział w DE. Jakby ktoś z Was miał jakieś rozwiązanie dajcie znać.
Krystian_13 Opublikowano wczoraj o 06:36 Opublikowano wczoraj o 06:36 W dniu 22.07.2025 o 07:56, golfagn napisał(a): Coś daliście radę z tym kodem? Podepnę się z identycznym problemem: mam zainstalowaną aplikację a w niej uwierzytelnione auto w salonie. Mogę przeglądać wyposażenie, wyświetla się grafika mojego auta itp. Dokupiłem w salonie kartę ze zdrapką a pod nią 10 (literowo-cyfrowe) hasło. W aucie mam SIM-a z działającym netem. Pogoda itp działają, ale nie mogę się zalogować w aucie do myAudi, każe podać 8 cyfrowy kod (zaznaczam same cyfry) a w aplikacji nic się nie wyświetla w miejscu gdzie podobno ten kod powinien się pokazywać. W salonie powiedzieli mi, że muszę dokupić jakąś aktywację czy coś w necie przez myAudi (z pamięci pracownik powiedział ok 170zł). Ale nigdzie nie widzę na stronie nic takiego. Otwórz aplikację myAudi, następnie kliknij w zakładkę "Wyposażenie i dane techniczne". Na 2 pozycji masz klucz Audi connect, zaraz pod numerem VIN.
golfagn Opublikowano wczoraj o 10:11 Opublikowano wczoraj o 10:11 3 godziny temu, Krystian_13 napisał(a): Otwórz aplikację myAudi, następnie kliknij w zakładkę "Wyposażenie i dane techniczne". Na 2 pozycji masz klucz Audi connect, zaraz pod numerem VIN. No właśnie nie mam. Powinien być z tego co kojarzę na stronie głównej jeszcze i na ostatniej zakładce na dole z logo ludzika->połączenie z samochodem->myAudi PIN. Wszędzie pusto.
Krystian_13 Opublikowano wczoraj o 17:52 Opublikowano wczoraj o 17:52 7 godzin temu, golfagn napisał(a): No właśnie nie mam. Powinien być z tego co kojarzę na stronie głównej jeszcze i na ostatniej zakładce na dole z logo ludzika->połączenie z samochodem->myAudi PIN. Wszędzie pusto. W takim razie usuń konto i utwórz jeszcze raz. Ja pamiętam ze też kilka razy to robiłem zanim udało się skonfigurować konto.
golfagn Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 3 minuty temu, Krystian_13 napisał(a): W takim razie usuń konto i utwórz jeszcze raz. Ja pamiętam ze też kilka razy to robiłem zanim udało się skonfigurować konto. Czy jak usunę konto to będę znowu musiał do ASO się bujać po uwierzytelnienie?
Krystian_13 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 1 godzinę temu, golfagn napisał(a): Czy jak usunę konto to będę znowu musiał do ASO się bujać po uwierzytelnienie? Jak masz zdrapkę z 10 znakowym kodem to nie
Rekomendowane odpowiedzi