Muskel1 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Panowie potrzebny jest mi pełny Auto-Scan z VCDS z A4 B9 z silnikiem CSWB lub CRTC z ośmioma czujnikami PDC. Może ktoś wrzucić w miarę możliwości. Może koledzy @nerwos @Deamian @ArekMarek Edytowane 14 Lutego przez Muskel1
Deamian Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Długo nie wchodziłem na forum. Potrzebny jeszcze?
Deamian Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Wstawić tutaj czy gdzieś Ci wysłać? Zaraz spojrzę ale powinienem mieć zapisany jak miałem świece uszkodzoną z jakiś miesiąc temu.
Muskel1 Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego Tutaj wystarczy. Masz ACC czy zwykły tempomat?
Deamian Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego ACC Log-AUDI A4 B9 3.0 CSWB.txt Przy okazji spójrz może swoim doświadczonym okiem bo mam pare sporadycznych błędów. Chociaż wydaje mi się że mogą być one spowodowane już słabym akumulatorem. 1
Muskel1 Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego Ok, dziękuję za scan.👍 W sterowniku 19 jest informacja o aktywnym zarządzaniu enerią elektryczną, czyli aku jest niedoładowane. Sterowniki ACC mają ograniczoną widoczność, wieć może śnieg albo błoto czy liście na przednim zderzaku mogą być powodem. Błędy magistrali niestety nie da się dojść od czego, bo Twòj VCDS nie jest oryginalny i nie widnieje informacja w błędzie. W oryginalnym było by info.
Deamian Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego No Aku to wiem że do wymiany. ACC ciężko stwierdzić. Reszta postaram się gdzieś odczytać na oryginale. Dzięki
nerwos Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego W dniu 14.02.2024 o 12:37, Muskel1 napisał(a): Panowie potrzebny jest mi pełny Auto-Scan z VCDS z A4 B9 z silnikiem CSWB lub CRTC z ośmioma czujnikami PDC. Może ktoś wrzucić w miarę możliwości. Może koledzy @nerwos @Deamian @ArekMarek Sorki też mnie nie było..gdybyś potrzebował mogę podesłać skan dopiero we wtorek jak będę miał dostęp do kabelka..
Muskel1 Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego Bez pośpiechu, możesz wrzucić przy okazji😉
pawel286 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Cześć, podrzucam, może się przyda. a4 b9 cswb.txt 1
Rekomendowane odpowiedzi