tyskie79 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego W dniu 4.02.2025 o 17:54, Burzaa napisał(a): Ja tak samo pytanie do osób, które to zrobiły czy po za zmianą cyfry coś istotnego się zmieniło? Ja zrobilem ze stony mibsolution 4014 dziala jakby płynniej ale znikneła ikonka od pogody
amadeoo Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Sprawdzone, działa jakby szybciej innych rzeczy nie widzę.
Deniro Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego (edytowane) 11 godzin temu, amadeoo napisał(a): Sprawdzone, działa jakby szybciej innych rzeczy nie widzę. zaobserwuj czy randomowo nie znikają licencje na telefon/nawigacja/smartphone interface po kilku dniach , czy nie znikneła ikona LTE transmisji danych , czy nie pojawiły się blędy od modułu SOS w diagnostyce Edytowane 11 Lutego przez Deniro
Deniro Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Godzinę temu, mcemsi napisał(a): A to takie kwiatki mają miejsce w 4014? Spotkałem się z takimi sytuacjami ale nie w każdych , często zależy od roczniku modelu auta i ich sterowników 2019 rok nie będzie 1;1 co 2022 czy 2023 najniebzpieczniej jest aktualizować starsze roczniki 2019-2021 , te 2022-2023 mogą nie sprawiać problemów
tyskie79 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 9 godzin temu, Deniro napisał(a): Spotkałem się z takimi sytuacjami ale nie w każdych , często zależy od roczniku modelu auta i ich sterowników 2019 rok nie będzie 1;1 co 2022 czy 2023 najniebzpieczniej jest aktualizować starsze roczniki 2019-2021 , te 2022-2023 mogą nie sprawiać problemów Faktycznie znikneła ikona LTE
Deniro Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 45 minut temu, tyskie79 napisał(a): Faktycznie znikneła ikona LTE za 2 dni czekają cię kolejne niespodzianki
tyskie79 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 2 minuty temu, Deniro napisał(a): za 2 dni czekają cię kolejne niespodzianki To znaczy
tyskie79 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Teraz, tyskie79 napisał(a): To znaczy co można teraz zrobić
mcemsi Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Da się ustalić jakie są różnice pomiedzy jednostką H8W2035043 a H8W2035043A? I co do wersji samego firmware - co to za różnica pomiędzy MHI3_ER_AUG45S_Pxxxx a MHI3_ER_AU_Pxxxx ? bo MPR3_ER_VWG36_Pxxxx to o ile kojarzę wersja dla modeli VW Edytowane 13 Lutego przez mcemsi
RaV22K Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Z czego to wynika iż po pobraniu pliku 4014 na komputer nie mogę go skopiować na pendrive? " Określona nazwa pliku jest nieprawidłowa lub za długa"
mcemsi Opublikowano 16 Lutego Autor Opublikowano 16 Lutego A nie kopiujesz przypadkiem całego nierozpakowanego archiwum?
dziki24 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 45 minut temu, RaV22K napisał(a): Z czego to wynika iż po pobraniu pliku 4014 na komputer nie mogę go skopiować na pendrive? " Określona nazwa pliku jest nieprawidłowa lub za długa" Sformatuj jeszcze raz i ponow próbę, jak się nie uda spruboje skopiować coś innego by wyeliminować uszkodzony pendrive Ps. Ilość wolnego miejsca pomijam domyślam się że sprawdziłeś 🤔
RaV22K Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Mogę pobrac 2 foldery i jeden plik ale nie mogę tego przenieść nawet w inne miejsce na komputerze bo wyskakuje ten sam komunikat. Dziś na tym pendrive robiłem poprzednie wersje i nic się nie działo. Spróbuje to ściągnąć na innym komputerze i zobaczę czyś się uda to skopiować i przenieść. Moje pytanie jest czy mają być 3 elementy czy tak jak było to wcześniej tylko dwa foldery.
dziki24 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 2 godziny temu, RaV22K napisał(a): Mogę pobrac 2 foldery i jeden plik ale nie mogę tego przenieść nawet w inne miejsce na komputerze bo wyskakuje ten sam komunikat. Dziś na tym pendrive robiłem poprzednie wersje i nic się nie działo. Spróbuje to ściągnąć na innym komputerze i zobaczę czyś się uda to skopiować i przenieść. Moje pytanie jest czy mają być 3 elementy czy tak jak było to wcześniej tylko dwa foldery. Co do miłości plików nie pomogę odpuściłem sobie tą wersie że względu na problemy kolegów powyżej . Co do kompa jakiego masz windowsa 🤔
RaV22K Opublikowano Niedziela o 20:06 Opublikowano Niedziela o 20:06 Inny komputer nie miał problemu z tym tematem. Teraz pytanie czy na pewno instalować ??? 😵
dziki24 Opublikowano Niedziela o 20:15 Opublikowano Niedziela o 20:15 5 minut temu, RaV22K napisał(a): Inny komputer nie miał problemu z tym tematem. Teraz pytanie czy na pewno instalować ??? 😵 Dlatego pytałem o windowsa bo problem jest znany jako systemowy ale to już nie ważne 👊 A jeśli chodzi o instalacje zapytaj kolegów powyżej czy sobie poradzili z problemami, ja osobiście odpuszczam 1
RaV22K Opublikowano Wtorek o 18:58 Opublikowano Wtorek o 18:58 Raz kozie śmierć, puściłem instalację. Jak coś się będzie działo to możliwe że nawet się nie zorientuje bo to nowy samochód dla mnie więc mogę czegoś nie zauważyć że już nie mam a wcześniej miałem 1
Rekomendowane odpowiedzi