Opublikowano 3 Października 20241 r A jak mam wersję 3175 softu warto zmienić na nowy ? I ewentualnie jaki i skad pobrać można? Sorry ale dopiero poznaje audi...
Opublikowano 16 Października 20241 r Jestem po aktualizacji na 4014 A4 b9 MIB3 za każdym odpaleniem pojazdu wyskakuje asystent konfiguracji właściciela pojazdu pomimo iż własciciel jest ustawiony jako główny. Oprócz tego wszystkie ustawienia zapisane wcześniej trzeba wbijać na nowo.Czy ktoś wie co może być przyczyną .pozdrawiam
Opublikowano 23 Listopada 20241 r W dniu 16.10.2024 o 20:27, arnail77 napisał(a): Jestem po aktualizacji na 4014 A4 b9 MIB3 za każdym odpaleniem pojazdu wyskakuje asystent konfiguracji właściciela pojazdu pomimo iż własciciel jest ustawiony jako główny. Oprócz tego wszystkie ustawienia zapisane wcześniej trzeba wbijać na nowo.Czy ktoś wie co może być przyczyną .pozdrawiam Sa wgrywałeś sobie, jest już gdzieś do ściagnięcia 4014 ?
Opublikowano 27 Grudnia 20241 r Witam panowie Czy moją wersję p3248 mogę zaktualizować bezpośrednio do wersji K3283 Zgodnie ze stroną mib Z góry dzięki za podpowiedź
Opublikowano 27 Grudnia 20241 r Dzięki Taką mam "podpowiedź" na stronie mib Czy powinienem szuka. Czegoś innego co podejdzie pod moją wersję ?
Opublikowano 27 Grudnia 20241 r 28 minut temu, dziki24 napisał(a): Dzięki Taką mam "podpowiedź" na stronie mib Czy powinienem szuka. Czegoś innego co podejdzie pod moją wersję ? Ta strona dla MIB3 pokazuje totalne bzdury. Nie sugerowałbym się tym w żadnym wypadku.
Opublikowano 27 Grudnia 20241 r 26 minut temu, mcemsi napisał(a): Czyli jaka najnowsza dostępna do samodzielnego upgradu? P3853? Tak
Opublikowano 28 Grudnia 20241 r Najnowsza i najstabilniejsza to 4014 ale nie dostepna publicznie na śląsku zaktualizuje
Opublikowano 28 Grudnia 20241 r Niestety na Śląsk troszkę daleko mam ? Wracając do softu ściągnąłem i rozpakowałem polecany P3853 I są tylko dwa foldery główne Data oraz Meta niestety navi ich nie widzi czy coś ja podkręciłem czy tak powinno być ?
Opublikowano 28 Grudnia 20241 r 44 minuty temu, mcemsi napisał(a): Uruchamiasz poprzez engineering menu? Dziękuję za podpowiedź Niestety wygląda na to że ta wersja nie jest dla mnie no chyba że po kolei muszę ogarnąć.
Opublikowano 28 Grudnia 20241 r 7 minut temu, dziki24 napisał(a): Dziękuję za podpowiedź Niestety wygląda na to że ta wersja nie jest dla mnie no chyba że po kolei muszę ogarnąć. Teraz chyba ogarnelem ja zgrałem ta sama co mam ?
Opublikowano 28 Grudnia 20241 r 3 minuty temu, dziki24 napisał(a): Teraz chyba ogarnelem ja zgrałem ta sama co mam ?no nie zgrałem prawidłową p3853