marioti Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Mam pytanko czy ori spręzyny od a4 2.6 ABC quattro, podejdą do mojej AEB quattro. (oba sedany) Silnik ABC może być trochę cięższy więc i sprężyny przednie mogą być twardsze. To by mi nie przeszkadzało chodzi mi tylko o to czy podejdą w gniazda. Patrzyłem za tym w Etce ale na przód mamy 13 typów i 4 na tył. Przy czym nie znalazłem rozróżnienia na napęd 2x4 i 4x4 tylko na zawieszenie standard, utwardzone i sportowe zawieszenie, oraz w zależności od silnika (tylko przód). Szczerze mówiąc to zgłupiałem
Gość Brytol Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 wydaje mi sie że podejdą ale moze minimalnie wyżej autko stać... 0,5-1cm
marioti Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Opublikowano 8 Maja 2009 a może ktoś sprawdzić konkretny numer sprężyn do mojej A4-ki[br]Dopisany: 07 Maj 2009, 14:04_________________________________________________wyciągnąłem z etki to co pokazała dla a4 z 1996r. Czy ktoś mi powie które to springi będą do mojej 4-rki przód: KLIK tył: KLIK sorrki za taki upload, rzadko z tego korzystam i nie mam nigdzie konta.
Rekomendowane odpowiedzi