tomaz Opublikowano 22 Lutego 2024 Opublikowano 22 Lutego 2024 Panowie mam problem z twardym hamulcem, podczas mrozu najprawdopodobniej zamarzlo mi servo i zrobił się twardy hamulec jak mróz pościł było ok. Ale znów podczas mrozu zamarzło, a że musiałem autem wrócić 10 km to naciskałem dość mocno, żeby wyhamować. Teraz sprawa wygląda tak, że nawet jak już mrozu nie ma, to hamulec twardy jest. Servo do uratowania, czy raczej do wymiany?
tomaz Opublikowano 22 Lutego 2024 Autor Opublikowano 22 Lutego 2024 Bedę się zabierał za wyciągnięcie serva, nie wiem, czy to coś da wylanie wody, ale spróbuje. Jak poradzić sobie z wyciągnięciem serva od pedału hamulca, żeby sobie nie narobić roboty ?
tomaz Opublikowano 23 Lutego 2024 Autor Opublikowano 23 Lutego 2024 Czy może zapowietrzyć się pompa absu przy wymianie serva??
tomaz Opublikowano 27 Lutego 2024 Autor Opublikowano 27 Lutego 2024 W dniu 22.02.2024 o 10:58, Dev napisał(a): spusc wode z niego spuściłem wodę, tylko jak teraz prawidłowo odpowietrzyć?
Rekomendowane odpowiedzi