Piotrekkk933 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Witam dostałem radio rns d i chciał bym je podłączyć do mojej b7 problem jest w tym że po odpaleniu radia nie ma dźwięku w głośnikach tylko jeżeli wejdę w opcje to na chwilę jest dźwięk z transmitera w opcji telephone ale po kilku sekundach wyłącza się do tunera i wtedy dźwięku brak. Dodam że mam kość quadlock i kupiłem przejściówkę z systemem aktywnym. Podświetlenie oraz plus po stacyjce jest. Jak włączę muzykę z transmitera grają wszystkie głośniki oraz wzmacniacz. Może ktoś miał podobny przypadek i mógł by pomóc.
Piotrekkk933 Opublikowano 24 Marca Autor Opublikowano 24 Marca Dodam jeszcze że zależy mi tylko na radiu a nie nawigacji i komunikatach fis
Muskel1 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca (edytowane) RNS-D wymaga TMC-Boxa do prawidłowego działania. Poszukaj dobrze na forum bo jest to gdzieś opisane. Edytowane 24 Marca przez Muskel1
Piotrekkk933 Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca 20 godzin temu, Muskel1 napisał(a): RNS-D wymaga TMC-Boxa do prawidłowego działania. Poszukaj dobrze na forum bo jest to gdzieś opisane. I do tylko grania też musi być tmc?
Rekomendowane odpowiedzi