Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Moja Audiczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Alusy są Markusie :) tylko się nie świecą :P

nowe foto :

C3.JPG

Dziś wymiana sinembloka w prostym wahaczu po lewej stronie i dwóch górnych...

Opublikowano

no kolego masz taki sam silniczek jak moj jak ci sie on sprawuje i ile Ci pali na 100? :hi:

Opublikowano
  • Autor

no kolego masz taki sam silniczek jak moj jak ci sie on sprawuje i ile Ci pali na 100? :hi:

\

Z silnika jestem bardzo zadowolony, jak znajde chwile czasu to zrobie mu logi zeby miec pewnosc ze wszystko jest dobrze,

Jeśli chodzi o spalanie to średnio 5-6l na 100 km.

Opublikowano

no u mnie troche wiecej a co ilr tys obr zminiasz biegi bo ja nie moge swojej wyczaic jak najlepiej zeby malo palila

a ja z silnika tez jestem zadowolony

Opublikowano

Też mam takie audi :> mechanik u którego robiłem rozrząd stwierdził że silniki 1Z były jednymi z lepszych silników diesla jakie montowano w Audi :> ja swoje kupiłem początkiem lutego i trochę już w nim dłubałem ale jeszcze parę rzeczy zostało. Kiedyś wrzucę foty :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Też mam takie audi :> mechanik u którego robiłem rozrząd stwierdził że silniki 1Z były jednymi z lepszych silników diesla jakie montowano w Audi :> ja swoje kupiłem początkiem lutego i trochę już w nim dłubałem ale jeszcze parę rzeczy zostało. Kiedyś wrzucę foty :wink4:

Czekamy na foty ja tez mam jeszcze sporo w planach do zmian w autku ale po mału do przodu.

no u mnie troche wiecej a co ilr tys obr zminiasz biegi bo ja nie moge swojej wyczaic jak najlepiej zeby malo palila

a ja z silnika tez jestem zadowolony

Kolego różnie z tymi biegami ale staram sie przy nie wiecej niz 3 tys... czasem równo przy 3 a czasem to przy 4,5 :)

Nie zwracam uwagi na to poprostu czasem sytuacja wymaga przyciśnięcia :)

Silniki 1Z sa najlepsze najtrwalsze najwytrzymalsze :)

Teraz szukam zakładu który mi przyciemni szybki z o 30 % :)

Opublikowano

Fajna audiczka, lampy z tyłu jak u mnie, ale powiem szczerze, że na jasnym kolorze wyglądają lepiej :wink4:

Jakieś mody na podniesienie mocy planujesz? turbinka jakaś + program? :hi:

Opublikowano

Do 1z to tylko program nic więcej ;)

Opublikowano

ogromny plus za pełny bak paliwa :kox: nie rozumiem jak mozna miec diesela i jezdzic na rezerwie, jak to niektorzy robią... :thumbdown:

haha u mnie wskazówka nie przekracza połowy! chyba ,że jade nad morze to 2x do roku :polew:

Opublikowano

panowie ja czesto jezdze prawie na rezerwie wiecie jak ciezko teraz o prace a paliwo co raz drozsze do 5zl ma dojsc

Opublikowano

No prawie na rezerwie, a nie podnosząca się wskazówka to różnica :P Mi w mojej raz załączyła się rezerwa na może 5 sekund i zgasła, a i tak jechałem akurat na stacje żeby zatankować, a blisko rezerwy też niekiedy mam :wink4:

Opublikowano

no tylko ze u mnie rezerwa sie zalacza i autko mi gasnie wiec ja tez staram sie tankowac wczasie najmniej 40 l leje heee

Opublikowano

Ale co do cen paliwa to jakaś paranoja gdzie te czasy kiedy :ON: kosztował około 3zł/l

Opublikowano

lub jakieś fajne pokrowce na siedzenia.

Pokrowce bym sobie darował ;)

Opublikowano

w moim rejonie ropa kosztuje 4,34 miejscami 4,27 ale ja sie tankuje tylko na orlenie ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No niestety paliwo nie jest tanie i jak mówicie ma być jeszcze droższe..

Ja sporo jeżdżę i uważam że jak mam jechać 2 lub 3 razy w miesiącu i tankować po 10, 20 litrów, to wolę pojechać raz w miesiącu i zatankować do pełna.

Kolejna sprawa to moi jak i mojej narzeczonej rodzice mieszkają dość daleko, moi około 210 km, a jej około 70 od miejsca w którym obecnie przebywamy, i już się zdarzyło, że dzwonił telefon i trzeba było siadać i jechać, w takich sytuacjach nie muszę myśleć jeszcze o tankowaniu :)

[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 20:03_________________________________________________

Do 1z to tylko program nic więcej ;)

Kolego a turbinka od AVN ze zmienną geometrią łopatek nie podniesie mocy ??

Opublikowano

Podneisie ale koszt !!!! turbina, kolektor, sterowanie, i wszystkie inne rzeczy !!!! to z 3tys ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nowe foto:

Sepia.jpg[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 14:21_________________________________________________fota z akcji wymiana skrzyni biegów na DVS, CPC się wysypała a dokładniej synchronizator 5 i zjadł mi tryby od 2 i 3 ..

dodatkowo czekają na założenie lusterka w kolorze nadwozia, oba duże, tylko wkłady muszę dokupić niebieskie, a sferyczne podgrzewane :)

jak zmienię to porobię foto i umieszczę tutaj :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Brawo za odwagę za wjechanie na ten najazd :hi:

Audiczka spoko... Pozdrawiam!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Brawo za odwagę za wjechanie na ten najazd :hi:

Audiczka spoko... Pozdrawiam!

bardzo porządny kanał mojego szwagra:)

audiczka pomału pięknieje :) [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:42_________________________________________________Takie fotele zakupiłem od Kolegi klubowego:

F.jpg

Wypiorę je i będę zakładał, przy okazji założę osłony słupków tylnych z lampkami i jak starczy czasu przed weselem to podświetlenie nóg.[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 19:55_________________________________________________Lusterka wymienione na duże i w kolorze nadwozia, dodatkowo zmienione siedzenia z 2002 roku, no i zaślepiony EGR, autko przejechało ponad 5000 km, zawiozło mnie i żonę do Szwajcarii tam pojeździło i przywiozło nas do domu.

jak się ogarnę to wrzucę foto.