Kaktusik585 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Cześć, potrzebuję pomocy otóż mam problem z głośnikami na tylnej półce jeden nie gra, a drugi już zaczyna charczeć i słychać, że niedługo przestanie grać. Jak szukałem w internecie jest to system aktywny, jeżeli się mylę, to przepraszam takie informację znalazłem w internecie i moje pytanie jest głównie odnoszące się do głośnika noki posiada on dosyć niestandardową kostkę kwadratowa niebieską, taką jak na zdjęciu, czy jest możliwość przerobienia tej kostki, tak aby można było wsadzić niefabryczne głośniki, bo kupno takich głośników graniczy z cudem. Edytowane 18 Kwietnia przez Kaktusik585
Langista Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Jak masz odpowiednie narzędzia do zarobienia pinów to nic nie stoi na przeszkodzie nawet głośników z Peugeota wziąć. Byle by miały 2 Ohm.
Kaktusik585 Opublikowano 18 Kwietnia Autor Opublikowano 18 Kwietnia Niestety nie mam takich narzędzi, a możesz powiedzieć, od którego dokładnie Peugeota miały, by to być głośniki to może bym pożyczył od kogoś takie narzędzia lub ktoś, by zrobił mi to.
Rekomendowane odpowiedzi