Daro1961 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Witam Mam stuki na kierownicy podczas skręcania. Był podobny temat ,ale bez konkretów. Zanim oddam auto do specjalistów od układu kierowniczego ,może uda się coś zaradzić. Niby trzeba coś nasmarować i nieraz pomaga. Dajcie opis co i jak. Pozdrawiam
Langista Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia A co tam chcesz nasmarować? Masz drążki lub końcówki drążków do wymiany.
Daro1961 Opublikowano 21 Kwietnia Autor Opublikowano 21 Kwietnia Taka odpowiedź gdzieś byla "Problem tkwi w wieloklinie jak wchodzi jeden dążek w drugi. Od śodka samochodu jest dostep i do środka tej rurki trzeba wprowadzic smar w sprayu. Operację powtórzyc ze 3 razy pokrecić kierownicą i problem całkowicie znika"
Janasekk Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Poradziles sobie z tematem? U mnie nagle zaczelo cos tak stukac i pukac jakbym po kasztanie jezdzil i nie wiem co jest
Elhape Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Auto na podnośnik i jeden kręci kierownicą drugi słucha gdzie stuka, przez monitor nikt Ci tego nie namierzy.
Janasekk Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 2 godziny temu, Daro1961 napisał(a): Nie zlokalizowałem tego Masz jakieś inne objawy? Drgania, wibracje, przeskoki podczas jazdy?
Rekomendowane odpowiedzi