sureas Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Siema Męczę się już ponad miesiąc z brakiem dolsdowania w 1.8t Padł zawor n75 u mnie pierburg jak na zdjęciu Wymienilem na nowy i doładowanie wróciło po 5 km znowu się popsuł Sprawdzałem w sumie 3 zawory na każdym dzieje się to samo. Nowy wyjęty z pudełka testowany strzykawka działa poprawnie po podaniu napiecia zamyka krociec boost i otwiera krociec który idzie do tipa Po przejechaniu 5 km krociec boost się już nie zamyka i wg cały czas otwarty jest na 100% Ktoś ma może jakiś pomysł czemu te zawory Się psują? Taki teraz robią szajs? Czy coś w aucie je uszkadza ? Na poprzednim jeździłem 5 lat i już auto z takim zaworem kupiłem.
sureas Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja 2 godziny temu, Langista napisał(a): A sprawdzałeś potem czy faktycznie są uszkodzone? Tak testowałem, i nowy z pudełka i po przejechaniu tych 5 km kiedy już doładowanie zanika nowy działa tak 1 metalowy boost 2 plastikowy boczny wg 3 plastikowy poziomy tip bez napięcia przepływ 1-2 3 zamknięty po podaniu napięcia przepływ 2-3 1 zamknięty jak już przestaje turbo pompować to wyglada to następująco bez napięcia przepływ 1-2 z napięciem Wszystkie króćce maja przepływ
Rekomendowane odpowiedzi