Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Niestety lusterko z angola nie da się dobrze ustawić :/. Czy da się przełożyć sam mechanizm składania lusterka? Bo u mnie lusterko mogę sobie ręką ruszać, jest luźne, jak by mechanizm się rozsypał.
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Widziałem, że są dostępne silniczki do lusterek. Jak to wymienić? Ciężko?
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca 13 minut temu, Muskel1 napisał(a): Cała podstawa lusterka do wymiany. Samego silniczka nie idzie wymienić które sprzedają na allegro? Przykładowy link: https://allegro.pl/oferta/silniczek-skladania-lusterka-lewy-audi-a4-b8-a5-8t-15389642518
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Nie przekładałem nigdy samego silniczka, więc nie powiem czy pasuje do podstawy lusterka, w której nie były one montowane.
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca 14 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie przekładałem nigdy samego silniczka, więc nie powiem czy pasuje do podstawy lusterka, w której nie były one montowane. U mnie jest silniczek bo lusterko się składało, prawdopodobne przy uderzeniu się coś uszkodziło. Dlatego pytam czy można sam silniczek wymienić
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Bo to tylko silniczek steruje lusterkiem tak? Że jedno mam sztywne i ruszyć ręcznie nie można, to silniczek trzyma je sztywno? Czy jakiś inny mechanizm?
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Silniczek jest odpowiedzialny za składanie, a steruje nim sterownik drzwiowy.
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca 24 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Silniczek jest odpowiedzialny za składanie, a steruje nim sterownik drzwiowy. Od ilu pin są składane elektrycznie lusterka?
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Zależy od wyposażenia, czy podgrzewane, fotochromy itd.. poszkaj na forum gdzieś było opisane ile pinów przy jakim wyposażeniu.
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Jest gdzieś opisane jak dokładnie rozebrać lusterko i złożyć?
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Tego nie wiem. Poszukaj. Wiem, że później może być problem ze złożeniem bo jest tam jakaś sprężyna. Jak to najlepiej złożyć? Kojarzysz?
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca A powiesz mi proszę jak powinno łączyć się z bt w mmi 2g high?
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca 41 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie bo nie rozbierałem. Znasz może numer silniczka który odpowiada za składanie i rozkładanie?
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca BT jest widoczny tylko 1 min. po włączeniu zapłonu. W tym czasie musisz szukać nowego urządzenia. Powinno być widoczne nowe urządzenie Audi UHVxxxx. Wszystko opisane w instrukcji😉 Jak nie, to w ustawieniach MMI-> telefon wykasuj wszystkie zarejestrowane po BT urządzenia/telefony.
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Teraz, Diego1121 napisał(a): Znasz może numer silniczka który odpowiada za składanie i rozkładanie? Nie znam.
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca 34 minuty temu, Muskel1 napisał(a): BT jest widoczny tylko 1 min. po włączeniu zapłonu. W tym czasie musisz szukać nowego urządzenia. Powinno być widoczne nowe urządzenie Audi UHVxxxx. Wszystko opisane w instrukcji😉 Jak nie, to w ustawieniach MMI-> telefon wykasuj wszystkie zarejestrowane po BT urządzenia/telefony. Udało mu się połączyć. Dzięki. Da się udostępnić książkę telefoniczną? Lub dodać samemu numery do niej?
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca W ustawieniach telefonu powinien przy parowaniu zapytać czy chcesz udostępnić, należy potwierdzić i wtedy przejmuje książkę.
Rekomendowane odpowiedzi