vinvega Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Witam, Szukam elektryka w trójmieście. Możecie kogoś polecić? Prawe przednie światła nie działają (kierunek, ksenon, postojowe), klima nie działa (może być przez problemy z elektryką). z góry dzieki.
mario-z Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Gdynia Witomino, Adam, tel: 601614569 tak samo jak proximpuh polecam ten warsztat.
p10trek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Przetestowalem dzis i moge polecic. Szybko, sprawnie i milo, choc moze nie najtaniej. Oprocz elektryki, montaz alarmow i zabezpieczen, ale tez i serwis klimatyzacji (150PLN)
vonholl Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Również sprawdziłem i polecam, chociaż cena serwisu klimy już wyższa niż w 1-ym poście. No i umawiałem się że tylko sprawdzą czujnik wysokiego ciśnienia klimy bo panowie pracują do 17, a ja przyjechałem o 16:30. Na właściwą naprawę miałem przyjechać następnego dnia... wyszło tak, że jak już zaczęli o 16:30 to siedzieli do 18:30 aż zrobili.
ghoscik Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam, Odgrzebuje trochę ale czy w ostatnim czasie ktoś korzystał z usług tego elektryka? Szukam kogoś do założenia nowego alarmu bo stary już nie raz był naprawiany i chyba wyzionął ducha w końcu...
Rekomendowane odpowiedzi