Szalony Władek Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Witam po wymianie kostki auto odpala niby normalnie po zgaszeniu i wyciąganiu kluczyka nie ma takiego charakterystycznego puknięcia kluczyk wychodzi leciutko nie ma blokady kiery i nie działa domykanie szyb z kluczyka dopiero jak wyciągnę kluczyk i pukne w stacyjkę to słychać to charakterystyczne pyknięcie i działa blokada kiery i domykanie szyb , w czym może być problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Coś źle poskładałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Władek Opublikowano 11 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Co mogłem źle zrobić kostkę wymieniłem i wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Mnie się nie pytaj, ja tam rąk nie pchałem. Rozbierz i złóż jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Władek Opublikowano 14 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Widzę że mądrala z ciebie jak nie masz o czymś pojęcia do się nie udzielaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Nikt tu nie ma pojęcia na takie sprawy, kiedy ktoś coś grzebał u siebie, zrobił to nie wiadomo jak a potem pyta co mogło pójść nie tak, kogoś, kto w ogóle tego nie widział. Także tak, wszyscy tu jesteśmy mądralami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Władek Opublikowano 14 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca To powiedz co można zrobić nie tak przy wymianie kostki , wypinasz starą i wpinasz nową co zrobiłem nie prawidłowo tak prostej czynności i chyba nie musisz tego widzieć żeby zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi